Razer BlackShark V2 USB VS HyperX Cloud II

Razer BlackShark V2 USB VS HyperX Cloud II

• Oy kullanan toplam üye
    21
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
1400
Bu gün veya yarın kesin alıyorum arkadaşlar Mikrofonu iyi olmalı. Başına bir şey gelince teknik servis süründürmemeli. Dip sesten kurtulmanın yolları olmalı. Ses seviyesi yüksek ve doygun olmalı. Rahat olmalı , Oyunlarda iyi performans vermeli. Müzik manasında da genel olarak rakibinden iyi olmalı.
Hangisi daha iyiyse anlatarak yardımcı olurmusunuz acaba

v3 öneririm kullanıyorum hyper x alıp iade ettim krakenv 3 daha tatmin edici geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/razer-kraken...JwJclf01YxlbboB6fW_4YT1Zp5VFpoN4aAlZZEALw_wcB kulaklık standı hediyeymiş
Merhabalar öncelikle bilgilendirmeniz ve öneriniz için teşekkürler. Dediğiniz modeli önceden incelemiştim ama istediğim özellikleri sanki barındırmadığını düşünmüştüm. Size HyperX den neden memnun kalmadığınızı sorabilir miyim acaba? Ne tür sorunlarla karşılaşmıştınız?
Ürünü + sı ve - leriyle birlikte anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Bende bugün aldım razer blackshark v2 nodelini 1260TL ye bir de razer deneyelim bakalım nasılmış.

dostum kafa yapım ortalamadan biraz büyük cloud iki 1 bçuk saat kullanım sonrası kafamda ağrı yapmaya başladı iade ettim o yüzden mic iyi ses kaliteside iyi ama basslarda etkisi pek yok
Merhabalar öncelikle bilgilendirmeniz ve öneriniz için teşekkürler. Dediğiniz modeli önceden incelemiştim ama istediğim özellikleri sanki barındırmadığını düşünmüştüm. Size HyperX den neden memnun kalmadığınızı sorabilir miyim acaba? Ne tür sorunlarla karşılaşmıştınız?
Ürünü + sı ve - leriyle birlikte anlatabilirseniz sevinirim teşekkürler.

dostum kafa yapım ortalamadan biraz büyük cloud iki 1 bçuk saat kullanım sonrası kafamda ağrı yapmaya başladı iade ettim o yüzden mic iyi ses kaliteside iyi ama basslarda etkisi pek yok
Anlıyorum çok teşekkür ederim bilgilendirme için tekrardan. Peki size bir şey sormak istiyorum dip ses problemi ile karşılaştınız mı acaba? Oyunlarda deneme şansınız oldu mu ses kasabiliyor muydunuz? Razer Kraken V3 den iyi yanları var mıydı? (Ses kalitesi/ Mikrofon vb. olarak)

Anlıyorum çok teşekkür ederim bilgilendirme için tekrardan. Peki size bir şey sormak istiyorum dip ses problemi ile karşılaştınız mı acaba? Oyunlarda deneme şansınız oldu mu ses kasabiliyor muydunuz? Razer Kraken V3 den iyi yanları var mıydı? (Ses kalitesi/ Mikrofon vb. olarak)
ses kalitesi iyi ses yüksekliği yeterli ara ara dip ses çok az gir çık yapıyordu hocam,bi çok özelliği yaklaşır durumda ikisininde sürücü olarak razer daha iyiydi

ses kalitesi iyi ses yüksekliği yeterli ara ara dip ses çok az gir çık yapıyordu hocam,bi çok özelliği yaklaşır durumda ikisininde sürücü olarak razer daha iyiydi
Peki bu dip ses çok rahatsız edici miydi ses düzeyini çok yükseltmezsem önüne geçilir mi sizce?

Geri