Ana Konu ❄️️Steam Kış İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri(22 Aralık-5 Ocak)❄️️

arkadaş demek istemiş ki bir ürün düşün bunun fiyatı iki sene önce 3 liraydı indirimle 1.5 a düşerdi diyor şimdi zamlarla o 3 liralık ürün 10 lira olmuş indirimle 5 liraya düşüyor ve siz seviniyorsunuz demek istemiş sonuna kadar haklı
Çok saçma bir şey söylüyorsunuz türkiyede yaşıyoruz 3 sene önce 20 TL olmasının herhangi bir önemi yok bizim şu an alabildiğimiz en uygun fiyat bu olduğu için bilgilendiyoruz efendim.

42,95 TL'm var. Ne önerirsiniz? Aşırı bilindik oyunları (Witcher, Dying Light vb.) sahibim. CoD serisinden önerebileceğiniz bir oyun var mı bu fiyata? Başka oyunlara da açığım.

42,95 TL'm var. Ne önerirsiniz? Aşırı bilindik oyunları (Witcher, Dying Light vb.) sahibim. CoD serisinden önerebileceğiniz bir oyun var mı bu fiyata? Başka oyunlara da açığım.
Chivalry 2

Sea of Thieves + Grevyard Keeper

mf 2020 ye ne oldu ya 68 TL Di alacaktım 280 oldu yine

ulan cp2077 hala 125 tl,bende de 106 tl var alamıyorum.%60 indirim olsa on numara olacaktı.

yukarıdaki oyunların çoğu var bende, daha çok platform tarzı oyunlar oynamak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ulan cp2077 hala 125 TL,bende de 106 TL var alamıyorum.%60 indirim olsa on numara olacaktı.
kart kasarak 3-4 saatte tamamlarsın eksiğini

Geri