RTX 3060 İÇİN PSU TAVSİYESİ

fzlaksmn

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2007
Arkadaşlar masaüstü sistem topluyorum,
Ekran kartı olarak RTX 3060 GAMİNG Z TRİO 12GB kullanmayı düşünüyorum MSİ MPG A650GF 650W yeterli olur mu siz ne önerirsiniz?

W olarak yeterli, ama koruma, güvenlik hakkında bilgim yok, ben imzamdaki sistemi kullanıyorum güç kaynağı XPG Pylon 650W bu forumdan tavsiye alarak satın aldım güç kaynağımı gayette memnunum.

Gayet yeterli. Bahsettiğiniz psu 6 standart korumanın tamamına sahip. japon 105C kapasitör kullanılmış (japon kapasitörler tayvan ve çin kapasitörlerden daha kaliteli). Verimlilik sertifikası 80+gold. Msi 10 yıl garanti biçmiş. Dc to dc dönüştürücüye sahip. Yani psu gayet kaliteli.

Arkadaşlar masaüstü sistem topluyorum,
Ekran kartı olarak RTX 3060 GAMİNG Z TRİO 12GB kullanmayı düşünüyorum MSİ MPG A650GF 650W yeterli olur mu siz ne önerirsiniz?
Biraz aşıp bunun 650 wat olanını alabilirsiniz

Gayet yeterli. Bahsettiğiniz psu 6 standart korumanın tamamına sahip. japon 105C kapasitör kullanılmış (japon kapasitörler tayvan ve çin kapasitörlerden daha kaliteli). Verimlilik sertifikası 80+gold. Msi 10 yıl garanti biçmiş. Dc to dc dönüştürücüye sahip. Yani psu gayet kaliteli.
Arkadaşın attığı xpg pylon da alınabilir daha f/p bir ürün arıyorsanız. Pylon da 105C japon kapasitörlere sahip. 6 standart korumanın yanında 2 farklı korumaya daha sahip. Yine dc to dc modül kullanılmış. Attığınız üründen farklı olarak verimlilik sertifikası 80+ bronze. Pylon da gayet yeterli ve kaliteli bir tercih olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,662
Üyeler
195,110
Son üye
Ceyss
Geri