❌İndirim Bitti! LG UltraWide 34WL50S-B 34 inç 75Hz 5ms (HDMI) Full HD Freesync IPS Monitör 2899₺

Peki arkadaşlar bütün filmleri tam ekran olarak yani 21:9 formatında izleyebilir miyiz?
Bildiğim kadarıyla filmler 21:9 izlenebilecek şekilde çekiliyor ama emin değilim.

Vesa yok diyo ama bağlantı yeri var gibi tam anlamadım vala
Haklısın arkada girişi görünüyor ama bilgilerde yok denmiş taklaya gelinebilir dikkatli olmak lazım. Emin olmak isteyen model kodu ile LG'den teyit edebilir.

Film için en iyi çözüm. 2. monitör masanızın büyüklüğüne bağlı. 80 küsür santim genişliği var ona göre hasaplayın.
Monitör standı ile kullanacağım hocam. Masa da büyük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vesa yok diyo ama bağlantı yeri var gibi tam anlamadım vala
Monitörün arkada vesa yokmu ?

Peki arkadaşlar bütün filmleri tam ekran olarak yani 21:9 formatında izleyebilir miyiz?
Bildiğim kadarıyla filmler 21:9 izlenebilecek şekilde çekiliyor ama emin değilim.
Dediğiniz gibi çekime bağlı ancak sinema filmleri genelde geniş ekran oranlarındadır, bu yüzden 16:9 ekranlarda tam ekran yapınca alt ve üstte black bar kalıyor, bunda olmaz veya formatı farklı olsa dahi az olur.

Monitör standı ile kullanacağım hocam. Masa da büyük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörün arkada vesa yokmu ?
Pasaj yok yazmış hocam, model numarası ile LG'den teyit edebilirsiniz isterseniz, sipariş geçerseniz Turkcell'den de teyit edersiniz.

Benimde aklımı çelmedi değil. Ana monitör üstüne konumlandırılabilir bence
2x 27" yapacaktım bunu tek mi yapsam diye düşünüyorum. 3 gündür bakmadığım site kalmadı. Hala bakınıyorum bu aralar monitörler indirimlerini fazla görmeye başladım.

2x 27" yapacaktım bunu tek mi yapsam diye düşünüyorum. 3 gündür bakmadığım site kalmadı. Hala bakınıyorum bu aralar monitörler indirimlerini fazla görmeye başladım.
2 monitör kullanımı ayrı bir rahatlık olur sizin için. Bu monitör daha çok tek ekrana daha fazla içerik sığdırmayı sağlıyor sadece. Mesala geniş açı sinama filmlerini siyah barlar olmadan izleme veya fps oyunlarında, yarış oyunlarında, fifa gibi oyunlarda daha geniş bir açıdan bakmanızı sağlıyor(pc için). Onun dışında sağa sola farklı uygulama açıyım, oyun oynarken yanda bişeler izliyim diye düşünüyorsanız 2. monitör o konuda çok daha rahat bir kullanım sunar.

Son düzenleme:
Fiyat olarakta baktımda. Rakibi yok sanırım şuan valla. İps ultrawide lg.. daha ne olsun alıcam sanırım.. altlı ğstlü hoş olabilir gibi. Amazondan aldığımız kollarla altlı üstlü olurmu onu düşünüyorum şuan😅

Fiyat olarakta baktımda. Rakibi yok sanırım şuan valla. İps ultrawide lg.. daha ne olsun alıcam sanırım.. altlı ğstlü hoş olabilir gibi. Amazondan aldığımız kollarla altlı üstlü olurmu onu düşünüyorum şuan😅
Olur bu arada ben de kapacağım bir tane en fazla satarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,716
Üyeler
186,526
Son üye
Unaysan
Geri