Müşteri temsilcisi+TT Müdürlüğü ile goruşebilirsiniz. Belki bakım olabilir bende sorun yokBende millenicom kullanıyorum ve pazar günleri nedensizce internet hep kesiliyor. Modemi sifirladigimda düzeliyor.
Evet müşteri hizmetlerinden çok memnunum zaten. Bir sorun olduğunda hemen cozuyorlarMüşteri temsilcisi+TT Müdürlüğü ile goruşebilirsiniz. Belki bakım olabilir bende sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
24MBPS 6 Upload ankara pop.
Nasip işi. Herkes menmun olmayabilir şuanlık kusursuz. Daha doğrusu 2016 dan beri menmunum. İlk başvurduğum günler adsl ping sorunları yaşadım. Vdsl geçince düzeldi.1 sene sorunsuz kullandım 1 seneden sonra ne olduysa internet gitti sürekli. Teknik ekibi sorunu çözemedi bende bıraktım.
Ben direk VDSL 35mb paketi yaptırmıştım. 1 sene boyunca sıfır sıkıntı kullandım. 1 seneden sonra internet gitmeye başladı 2 ay içerisinde 15 kere falan teknik ekip gönderdiler. Kendi ekibi zaten yetersizdi. Türk Telekom ekibini devreye soktular onlarda çözemedi sorunu. 2 ay boşa para ödedim yani. Bu şekilde çok şikayet var aslında bir araştır istersen. Şikayet varda ki çoğu şikayet bunun üzerine zaten yavaşlama ve kopma. Çözülen konu çok var ama sadece çözülmüş gibi gözüküyor 1 hafta sonra yine aynı olacak o çoğu kişinin.Nasip işi. Herkes menmun olmayabilir şuanlık kusursuz. Daha doğrusu 2016 dan beri menmunum. İlk başvurduğum günler adsl ping sorunları yaşadım. Vdsl geçince düzeldi.
Ben yaşamadım umarım yaşamamda.Ben direk VDSL 35mb paketi yaptırmıştım. 1 sene boyunca sıfır sıkıntı kullandım. 1 seneden sonra internet gitmeye başladı 2 ay içerisinde 15 kere falan teknik ekip gönderdiler. Kendi ekibi zaten yetersizdi. Türk Telekom ekibini devreye soktular onlarda çözemedi sorunu. 2 ay boşa para ödedim yani. Bu şekilde çok şikayet var aslında bir araştır istersen. Şikayet varda ki çoğu şikayet bunun üzerine zaten yavaşlama ve kopma. Çözülen konu çok var ama sadece çözülmüş gibi gözüküyor 1 hafta sonra yine aynı olacak o çoğu kişinin.
Dışarıdayım. Atıcağım. Hollanda ip olmas lazım TT Kendi omurgasında yurtdışı trafiği veya twelve99 olduğunda 24-25ms 22ms alıyorum. Fakat ntt gibi şirketlere devredince pingim artıyor.Mileni kullanan arkadaşlar 85.159.239.121 buraya bir tracert atıp görüntü sağlayabilirler mi?
Mileni kullanan arkadaşlar 85.159.239.121 buraya bir tracert atıp görüntü sağlayabilirler mi?
aynı sorn bendede vardı türknete geçtim1 sene sorunsuz kullandım 1 seneden sonra ne olduysa internet gitti sürekli. Teknik ekibi sorunu çözemedi bende bıraktım.
Biliyorum. Yerel ip dolaşımı var 2.hop 3@pythonoX Son olarak buna da atar mısınız? 78.31.67.209
Çıkışlar için TT çıkışlarına geçtiğini okudum birkaç yerde öyle olduysa kötü oldu Level çıkışları daha iyiydi bu IP blogları için. 1 ay sonra sözleşmem bitiyor, benim için Valve'nin çok bir önemi yokLoL West ve Faceit sunucuları daha önemli.
Ek olarak tracert'te bir yer karalamanıza gerek yok, onların hepsi geçiş noktası öğrenilmesinin size bir eksisi olmaz.
Umarım birdaha yaşamazsınız. Bende sorun yok şuanlıkaynı sorn bendede vardı türknete geçtim