Hocam televizyon arayışındayım Fp ne önerirsin nelere dikkat etmeliyimTürkiye TCL 65C8K ve 75C8K Fiyatları
Dünya'da QM8K-C8K FİYATLARI
![]()
Fiyata ve modele bakın. QM9K'nın C9K ile aynı model olduğunu sanıyorum.
![]()
Vergiyle alakalı oIPhone global fiyatlardan habersizsiniz galiba
Sonra niye bir şey almaya aylarca çalışıyorum dersin. Aylar öncesinde seni engellemiştim, şans eseri yoksayılmış içeriği görüntüle dedim hala aynı saçmalıklarla mesaj yazmaya devam ediyorsun.Bize ne?
Neden aylarca çalışacaksın ki? Daha hesaplısını alırsın, olur. Bir de böyle bir saçmalığa ciddi bir cevap yazmışım. İnanılır değil.Markanın ülkelere özel olarak nasıl bir fiyatlandırma yapıyorsa ona göre değişir ki bu. Adamlar Amerika'da 2-3 haftalık asgari maaşa satıyormuş. Bizim burada 6-7 aylık asgari maaşa satılıyor. Türkiye'deki her şey böyle değil mi zatenBu konuda eleştiri yapacak olursak öncelik TCL değil başımızdakiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sonra niye bir şey almaya aylarca çalışıyorum dersin. Aylar öncesinde seni engellemiştim, şans eseri yoksayılmış içeriği görüntüle dedim hala aynı saçmalıklarla mesaj yazmaya devam ediyorsun.
Aynen kendine kaliteli olanları değil de hep giriş segmentleri uygun gör. Kendini o kadar çok küçümsüyorsun ki farkında değilsin. Sorun sence cebinin hangisine yettiğine göre alman mı yoksa cidden cebinin hiçbirine yetmemesi mi?Neden aylarca çalışacaksın ki? Daha hesaplısını alırsın, olur. Bir de böyle bir saçmalığa ciddi bir cevap yazmışım. İnanılır değil.
Baban yeteri kadar harçlık vermiyorsa, konuyu baban ile görüşeceksin.Aynen kendine kaliteli olanları değil de hep giriş segmentleri uygun gör. Kendini o kadar çok küçümsüyorsun ki farkında değilsin. Sorun sence cebinin hangisine yettiğine göre alman mı yoksa cidden cebinin hiçbirine yetmemesi mi?
niye daha hesaplısını alasın?elin adamı 3 hafta çalışıp alıyor sen niye 7 ay çalışıp alasın?Neden aylarca çalışacaksın ki? Daha hesaplısını alırsın, olur. Bir de böyle bir saçmalığa ciddi bir cevap yazmışım. İnanılır değil.