msı b350m pro vd plus ryzen 5 5600 destekler mi

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar selamlar şuanki işlemcim ryzen 3 2200g yi ryzen 5 5600e upgrade etmeyi düşünüyorum fakat msı b350m pro vd plus anakartım var destekliyor mu ? bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim

Arkadaşlar selamlar şuanki işlemcim ryzen 3 2200g yi ryzen 5 5600e upgrade etmeyi düşünüyorum fakat msı b350m pro vd plus anakartım var destekliyor mu ? bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinirim

Destekliyor ama işlemcinin çalışması için son BETA BİOS'u kurmak zorundasın. Şuanki işlemcin takılı iken BİOS'u güncelle.

destekliyor bios update yapmalısın

valla bios güncellemeden çok anlamıyorum ama bir kere yapmıştım onu da tam hatırlamıyorum
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir.
2) Biçimlendirdikten sonra https://tr.msi.com/Motherboard/B350M-PRO-VD-PLUS/support buradan 7B38v2I3(Beta version) BİOS'unu indir. İndirdikten sonra klasöre çıkart ve içindeki E7B38AMS.2I3 dosyasını flash belleğinin içine at.
3) Flash belleğinin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve delete tuşuna durmadan bas, BİOS ekranı gelicek, ekran geldikten sonra sol alt tarafta M-Flash modunu göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra sistem M-Flash ekranını açıcak, açtıktan sonra E7B38AMS.2I3 adlı dosyayı seçip BİOS'u güncelleyeceksin.
Not: BİOS güncellemesi sırasında elektriğin kesilmemesi gerek ve güncelleme esnasında kesinlikle flash bellek yerin çıkarılmamalı.
Bu videom sana yardımcı olabilir:

BIOS güncellemesi sonrası 5600'ü çalıştırır. Ben MSI B350M ile Ryzen 5 5500 kullanıyorum.

1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,
2) Biçimlendirdikten sonra https://tr.msi.com/Motherboard/B350M-PRO-VD-PLUS/support buradan 7B38v2I3(Beta version) BİOS'unu indir. İndirdikten sonra klasöre çıkart ve içindeki E7B38AMS.2I3 dosyasını flash belleğinin içine at.
3) Flash belleğinin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve delete tuşuna durmadan bas, BİOS ekranı gelicek, ekran geldikten sonra sol alt tarafta M-Flash modunu göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra sistem M-Flash ekranını açıcak, açtıktan sonra E7B38AMS.2I3 adlı dosyayı seçip BİOS'u güncelleyeceksin.
Not: BİOS güncellemesi sırasında elektriğin kesilmemesi gerek ve güncelleme esnasında kesinlikle flash bellek yerin çıkarılmamalı.
Bu videom sana yardımcı olabilir:
Valla çok sağolasın bu adımları izleyerek yapacağım güncelledikten sonra sorunsuz çalışacaktır degil mi ryzen 5 5600 işlemci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,907
Son üye
GFlovic
Geri