Çözüldü✓ Mouse ve Klavye önerisi

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
Bütçe
3000
Toplam 3000 TL bütçem var. Genel olarak fps oyunları oynuyorum ve Unity ve C# eğitimi alıyorum. Rahat edebileceğim klavye ve mouse önerirseniz sevinirim.

KLAVYE
-%75 veya %70 klavye.
-Beyaz ve RGB olursa iyi olur.
-Mekanik Sesi az Switch.
-Mümkünse Yurt İçinde satışı olan bir klavye ama çok sorun değil.

MOUSE
-Palm Tutuş.
-Kablosuz önceliğimdir ama fark etmez.

Biraz fazla şart oldu sanki
:unsure::unsure:

Son düzenleme:
hepsi olur da sessiz mekanik switch diye bir şey yok. Mavi switche göre dah az sesli olanlar var ama onlar da membranla kıyaslanmayacak derecede sesli. Sessizlik isteyen membran alsın diyorum yani. Bu konuda bir önerim yok o yüzden. Benim için sessizlik öncelik olduğundan membran klavye kullanıyorum.

Mouse için steelseries rival 3 wireless öneririm.

hepsi olur da sessiz mekanik switch diye bir şey yok. Mavi switche göre dah az sesli olanlar var ama onlar da membranla kıyaslanmayacak derecede sesli. Sessizlik isteyen membran alsın diyorum yani. Bu konuda bir önerim yok o yüzden. Benim için sessizlik öncelik olduğundan membran klavye kullanıyorum.

Mouse için steelseries rival 3 wireless öneririm.
sessizden kastım mavi red karşılaştırmasındaki red switch gibi.
şuan kullandığım klavye mavi switch ve çok rahatsız oluyorum kullanırken duymuyor olmama rağmen.
mouse önerin için teşekkürler bende steelseries seven biriyim iyi oldu ona bakayım.

sessizden kastım mavi red karşılaştırmasındaki red switch gibi.
şuan kullandığım klavye mavi switch ve çok rahatsız oluyorum kullanırken duymuyor olmama rağmen.
mouse önerin için teşekkürler bende steelseries seven biriyim iyi oldu ona bakayım.
Mouse olarak steel series aerox 3 Wireless veya glourious o/d modeli wireless alınabilir .

Bütçen var ise. Klavye steelseries apex 7 al ben zamanında 1500 e almıştım halen kullanıyorum çok kaliteli

Bütçen var ise. Klavye steelseries apex 7 al ben zamanında 1500 e almıştım halen kullanıyorum çok kaliteli
Apex 7 şuan 3000tl. Bütçemi aşıyor ve büyüklüğü istediğim büyüklükten baya büyük. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cpi ve ips değerleri baya iyi ikiside aynı zaten bu değerlerde.

Çok hızlı mouselar.
Hocam o/d modelleri arasındaki fark tam olarak ne

Son düzenleme:
Toplam 3000 TL bütçem var. Genel olarak fps oyunları oynuyorum ve Unity ve C# eğitimi alıyorum. Rahat edebileceğim klavye ve mouse önerirseniz sevinirim.

KLAVYE
-%75 veya %70 klavye.
-Beyaz ve RGB olursa iyi olur.
-Mekanik Sesi az Switch.
-Mümkünse Yurt İçinde satışı olan bir klavye ama çok sorun değil.

MOUSE
-Palm Tutuş.
-Kablosuz önceliğimdir ama fark etmez.

Biraz fazla şart oldu sanki
:unsure::unsure:
Mouse ninjitsu katana superlight yada lamizu.
Klavye olarak ise g918 ( mouse için g pro x superlight de alabilirsin ancak pek bi espirisi kalmadi )

Mouse ninjitsu katana superlight yada lamizu.
Klavye olarak ise g918 ( mouse için g pro x superlight de alabilirsin ancak pek bi espirisi kalmadi )
Öneriniz için teşekkürler.
Katana benimde hoşuma giden bir mouse ama bütçem klavye + katana için yeterli değil.
Klavye öneriniz de benim istediğim boyda bir klavye değil.

Öneriniz için teşekkürler.
Katana benimde hoşuma giden bir mouse ama bütçem klavye + katana için yeterli değil.
Klavye öneriniz de benim istediğim boyda bir klavye değil.
O zaman mizar mz60 + lamzu

Klavye olarak buda olur ( mizar mz60 lar ikinci elde 500-750 arasi bulunuyor sıfır bide hepsi zamaninda çok uygun bi fiyata düşmüştü herkes al sat yapti hala elinde kalanlar var sari sitdede bol bence al

Son düzenleme:
Geri