Listemde dursun hocam teşekkür ederimNasıldır bilmiyorum şöyle bir şey buldum bakabilirsiniz.
![]()
Bitfenix Nova Mesh NSE-300 WWGKW-4A ARGB Atx Bilgisayar Kasası Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Bitfenix Nova Mesh NSE-300 WWGKW-4A ARGB Atx Bilgisayar Kasası Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bir de şöyle modeli var mor beyaz bakarsınız diye atayım dedim.Listemde dursun hocam teşekkür ederim
Attığınız kasa güzel hocam başka öneriler de bekliyorum ona göre alacağımBir de şöyle modeli var mor beyaz bakarsınız diye atayım dedim.
Ayrıca ilk attığım kasa sinerjide de varmış.![]()
BitFenix Nova Mesh SE Beyaz,Mor Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
BitFenix Nova Mesh SE Beyaz,Mor Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
BitFenix Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
BitFenix Nova Mesh SE Beyaz Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr