Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Bu geceden kamp kurulmazsa iyidiraldığın sistemi iade edip almayımı denesem çok kararsız kaldım
Bu geceden kamp kurulmazsa iyidiraldığın sistemi iade edip almayımı denesem çok kararsız kaldım
Bakalım kredi kartlarındaki paraları değerlendiriyorumOo maşallah 10 bin kazanırsın artık![]()
vok sisteminden aldım ama kesin 2 kat daha iyi sistem çıkarcak 12k yaBu geceden kamp kurulmazsa iyidir![]()
Küçükken vardı bi hayalimiz şimdi gerçekleştiriyoruzYuh hocam tebrikler internet cafe açacaksınız galiba (!)![]()
Dolara borsaya altına yatırBakalım kredi kartlarındaki paraları değerlendiriyorum![]()
Oralarda da var bişeyler. Bundan ayrı zevk alıyorum ama anlatamam değişik bir heyecanDolara borsaya altına yatır
Ben öyle bir şey mi dedim?Bu tarihin MD4 olduğunu nerden biliyorsunuz arkadaşlar ?
O da doğru tabi ama md4 gündemken ve diğer sistemleri de bu şekilde açıklamışken insanın aklına ilk sistem geliyorBu tarihin MD4 olduğunu nerden biliyorsunuz arkadaşlar ?
Hay maşallah kirli çıkisin yani hocam helalOralarda da var bişeyler. Bundan ayrı zevk alıyorum ama anlatamam değişik bir heyecan
Pandemi bitirdi beni 2 yıldır daha yeni toplanıyor kağıtlarımHay maşallah kirli çıkisin yani hocam helal![]()