James Gg
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,810
Facebook'tan bak bulursunnasıl yani 3070 ti ya fazla mı 8k 3080 bulabilir msniz bütçeeme göre peki güvenilir
Gpu world Türkiye
Mod art PC alım satım
Facebook'tan bak bulursunnasıl yani 3070 ti ya fazla mı 8k 3080 bulabilir msniz bütçeeme göre peki güvenilir
facebookum yok neyseFacebook'tan bak bulursun
Gpu world Türkiye
Mod art PC alım satım
nasıl yani 3070 ti ya fazla mı 8k 3080 bulabilir msniz bütçeeme göre peki güvenilir
Pişman olmassın bende kullanmıyorum sadece bu 2 grup için yüklü bende yoksa boş uygulama 4 tane kart aldım Gpu WORLD Türkiye kurucusu Süleyman TAŞSÖZden güvenilir bakabilirsin onafacebookum yok neyse
reis gigabayte ısınmıyomu yaEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
valla ben hiç görmedim şu ana kadar ısınma dahil bir şikayeti olan gigabyte'tanreis gigabayte ısınmıyomu ya
reis gigabayte ısınmıyomu ya
aynı modeli 1 ay önce 2 el. aldım 7500'e ısınma sorunu yaşamadım.Online oyun oynamıyorum hikayeli oyunlarda bile (gow-far cry6-witcher 3) max 67 gördü kart tabi kasanızda önemlivalla ben hiç görmedim şu ana kadar ısınma dahil bir şikayeti olan gigabyte'tan
7500 E 3070Tİ varsa 3080 de vardır biraz üstüne nerden aldınızaynı modeli 1 ay önce 2 el. aldım 7500'e ısınma sorunu yaşamadım.Online oyun oynamıyorum hikayeli oyunlarda bile (gow-far cry6-witcher 3) max 67 gördü kart tabi kasanızda önemli
onlarda alım satım da sorun olmaz mı bu devirde babam olsa havleyle alış veriş yapmak riskli değil miFacebook'tan bak bulursun
Gpu world Türkiye
Mod art PC alım satım
Süleyman Taşsöz den al güvenilir 3k attım geçen geldi kartlarınonlarda alım satım da sorun olmaz mı bu devirde babam olsa havleyle alış veriş yapmak riskli değil mi
Kral harbiden güvenilir midir bende RX 570 veya 580 alacağımda. Daha öncesinde de bir sürü alışveriş yapmış ama yine de merak ediyorum. Güvenilirdir dimi yani? Geldiğinde Furmark testleri falan yaptın mı sonuçlar güzel miydi?Süleyman Taşsöz den al güvenilir 3k attım geçen geldi kartların
güvenilir. söylediği derecenin altında çıktı bendeKral harbiden güvenilir midir bende RX 570 veya 580 alacağımda. Daha öncesinde de bir sürü alışveriş yapmış ama yine de merak ediyorum. Güvenilirdir dimi yani? Geldiğinde Furmark testleri falan yaptın mı sonuçlar güzel miydi?
tamamdır kral eyvallah, inşallah yarın bende ekran kartı alacağım ondan bakalım.güvenilir. söylediği derecenin altında çıktı bende