Ahmet SARICA
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık olursa çok kasıyorhocam 60hz ekransa bence vsync açık oynayın en azından daha az ısınır görüntüde bir fark olmaz çünkü
Açık olursa çok kasıyorhocam 60hz ekransa bence vsync açık oynayın en azından daha az ısınır görüntüde bir fark olmaz çünkü
nasıl kasıyor ss atar mısın burayıAçık olursa çok kasıyor![]()
Yani fps 30 'a kadar iniyor. Dolayısıyla donuk donuk oluyornasıl kasıyor ss atar mısın burayı
düşmemesi lazım o kadar yani dediğine göre 100fpslerden 30 a düşmek olurYani fps 30 'a kadar iniyor. Dolayısıyla donuk donuk oluyor
hocam seri cüzdan linkBu şekilde kullanıyorum. Yakın zamanda inşaallah soğutucu alacağım.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
60 hz![]()
şöyle cüzdan gördüm çok beğendim bi bulamadım seri link hocam size zahmethocam seri cüzdan link
Bunu 3 sene önce vatan bilgisayardan 15 tl ye felan almıştım. Edit: hhd çantasıhocam seri cüzdan link
şöyle cüzdan gördüm çok beğendim bi bulamadım seri link hocam size zahmet
he sağlık olsun, tommy hilfiger ın cüzdanı vardı pahalıydı baya ondan sordum hocamBunu 3 sene önce vatan bilgisayardan 15 TL ye felan almıştım. Edit: hhd çantası
O zaman elleme direk böyle kalsın zaten daha yüksek fos alsan bile hissetmezsin.Bu şekilde kullanıyorum. Yakın zamanda inşaallah soğutucu alacağım.
Alıntıyı görüntüle
60 hz![]()
Anladımhe sağlık olsun, tommy hilfiger ın cüzdanı vardı pahalıydı baya ondan sordum hocam
yakışıır
fakatt input lag olur öyle yaparsaVsync açıktır ki açık olması iyi bir şey ekranın 60hz çünkü 120 de alsan 1000 de alsan ekranın 60 fps de çalışacak
Tekrar yardıma ihtiyacım var.
Steam üzerinden gta 5 oynuyorum fakat hem oyunda hemde nvidia ayarlarından vsync kapattığım halde 64 fps de sabit kalıyor. Ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle