Neler Yeni

Yardım Kulaklıklığı Ve Mikrofonu Kaliteli Olan ?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ali soyys

bu kulaklık krakenden driver kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak bir iki gömlek daha üst bunada bakabilirsin
veya kablosu ve mikrofonu çıkarılabilir olan dahili ses kartlı rampage drop plus
itopyadan hiç almadım iyi mi site iade işlerinde sorun felan yaratmaz değil mi

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,583
İsim
Mertcan Uysal
arkadaşım 506TL'ye Gamepower Fujin aldı o fiyata maksimum verim alabileceğiniz tek kulaklıktır kendisi keşke bende alsaydım ama şuan 900tl bantlarında katiyen o fiyatı haketmiyor Rampage Fury X'e yönelebilirsiniz

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ali soyys
esporcu arkadşım kullanıyor sen düşün
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ yayın+müzik yayınlıyor yutuba bu kulaklıkla
mikrofon kalitesi nasıl peki reis net alıyor mu sesi bende bunu alırsam gerek yok mikrofon almam onla iadre ederim diye düşündün de

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Ömer Keskin
bütçe değecekse 1000 liraya kadar belki vverebilirim kardeş ama dediğine bakayim bi

bakayım kardeş kullanan var mı acaba yorumlarda belirtse keşke
Alabiliyorsan kesinlike HyperX Cloud 2 almanı öneririm. Bütçem yeterli değil diyorsan arkadaşların önerdiklerini dikkate alabilirsin.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
şu fujin acaba ses de kasabilir miyiz ki cs go volarant felan da oynucam da

cs go için ideal mı ses kasılır mı bazılarında ayak sesi nerden geliyorsa o tarafta ses daha belirginmiş sağ sol taraf mesala
fujin var bende 3 gundur kullanıyorum valorant elmas 2yim ses kasması güzel 7.1i açınca yerler ayırt ediliyor baya mikrofonu bass modu falanda cok güzel

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
ali soyys
Alabiliyorsan kesinlike HyperX Cloud 2 almanı öneririm. Bütçem yeterli değil diyorsan arkadaşların önerdiklerini dikkate alabilirsin.
hyper iyi midir bu kulaklık ses felan mikrofun kalitesi nasıl acabaa

fujin var bende 3 gundur kullanıyorum valorant elmas 2yim ses kasması güzel 7.1i açınca yerler ayırt ediliyor baya mikrofonu bass modu falanda cok güzel
mikrofonu sesi net alıyor mu kardeş cızırtı felan oluyo mu etrafdaki sesleri alıyo mu yada

arkadaşım 506TL'ye Gamepower Fujin aldı o fiyata maksimum verim alabileceğiniz tek kulaklıktır kendisi keşke bende alsaydım ama şuan 900tl bantlarında katiyen o fiyatı haketmiyor Rampage Fury X'e yönelebilirsiniz
tamam knka bakayim bi onlara da ses kalitesi nasıl acabaaa mikrofunu da önemli

7.1 nasıl acılıyo reis peki

media markta 1.300 lira kardeşş iyi mi sencce alsam mı

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Ömer Keskin
hyper iyi midir bu kulaklık ses felan mikrofun kalitesi nasıl acabaa

mikrofonu sesi net alıyor mu kardeş cızırtı felan oluyo mu etrafdaki sesleri alıyo mu yada

tamam knka bakayim bi onlara da ses kalitesi nasıl acabaaa mikrofunu da önemli

7.1 nasıl acılıyo reis peki

media markta 1.300 lira kardeşş iyi mi sencce alsam mı
Daha önce kullandım Cloud 2. Ses kalitesi muazzam eğer FPS oyunları oynuyorsan ses kasma konusunda çok iyi. Zaten şuan çoğu E-Sporcu bu kulaklığı kullanıyor. Mikrofon olarak kalitesi kötü değil çok çok iyi değil. Hiçbir kulaklıkta mikrofonu harici mikrofonlarla kıyaslama. Ama ses kaydı yapabilirsin bir sıkıntı yapmaz discord üzerinden tüm beklentilerini karşılar. Ben şuan Cloud Alpha S kullanıyorum mesela ses seviyesi Cloud 2 kadar yüksek değil yeri geldimi aramıyorum desem yalan olur. Tavsiye ederim açıkçası. Alacaksan Amazon’dan al bir sorun olduğunda direkt değişim yapıyorlar sıkıntı çıkarmıyorlar.

Top Bottom