Erkekte orta boy kaçtır

ağrıyı çekemem uyutulmaya karşıyım falan diyorsan zaten o kadar da kafaya takmıyorsun demektir. Takmak zorunda da değilsin zaten bu güzel bir şey keşke ben de takmasam. Gereksiz takıyorum ve bunun için ne yapıp edip o parayı ödeyip ameliyatı olacağım. Özgüven inanılmaz önemli. İnsan kendini tamam hissettiğinde hayattan zevk alıyor. Umarım kendini tamam hissedersin.
bu arada aynı boydayız. seni en iyi anlayacak benim tam hakim değilim konuya da bacağına metal parça oluyor diye biliyorum bacağına bir şey olsa mikrop kapma ihtimali var değmez bence. umarım boy takıntın kızlardan dolayı değildir

168 boyundayım kendimi ara sıra kısa hissediyorum ama asla boyumu kafaya takmadım bence çok normal 174 boy.

Genel olarak bu devirde bir erkek 185'in altında ise kızlar, o erkeği olarak görmez ve selam vermek bile istemezler ama genel olarak tabi.

İdeali 185. 180 altı da kendini kandırmasın, kısa gözüküyor.

179 ile 180 arasındaki fark ne Türkiye şartları gayet iyi
180-181 arası fark ne, 181-182 arası fark ne derken uzar gider liste. Benim için 180 altı kısa. 178 olup 180 olduğunu iddia edenler de bu kısa grubuna dahil.

Orta boy 172-74
İdeal boy 78-82

Marsın ideali mi o ?
Genetiğe göre değişir hocam 175 sonrasında niye sorun olsun zaten. Dünya ortalamasından bahsetmiyorum ki olsa güzel olur ortalaması bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günümüze göre eskiden aşırı uzunlar vardı zaten 2 metre falan 174 üm orta mı oluyorum? Aşırı kısa hissediyorum ama olsun
Uzunlar olduğu gibi kısalarda vardı kanka kısa hissetmene gerek yok ortalama bir boyun var. Yaşın 16 ise daha uzaman gerek çok sorun yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri