Modem yerine router kullanamazsın ama router modem destekli modemler var.DSL hattından internet almak için yani bildiğiniz internet bağlatmak için router kullanılabilir mi?
Kullanılırsa nasıl eksileri olur?
Yani benim arkadaşa TT Archer C5V isimli bir cihaz vermiş. İnternetten arattığımda sadece router olarak geçiyor. 35 Mbps'lik paketi var. 7 Mbps alıyor. Acaba modem yerine router bağladıkları için mi?Modem yerine router kullanamazsın ama router modem destekli modemler var.
öyle bi olay vardı routerda kullanılıyor da dsl bağlantı değil sanırımYani benim arkadaşa TT Archer C5V isimli bir cihaz vermiş. İnternetten arattığımda sadece router olarak geçiyor. 35 Mbps'lik paketi var. 7 Mbps alıyor. Acaba modem yerine router bağladıkları için mi?
Dslde yapamazsın fiber router destekli modem o modemYani benim arkadaşa TT Archer C5V isimli bir cihaz vermiş. İnternetten arattığımda sadece router olarak geçiyor. 35 Mbps'lik paketi var. 7 Mbps alıyor. Acaba modem yerine router bağladıkları için mi?
7 alma sebebi başka bir şeyYani benim arkadaşa TT Archer C5V isimli bir cihaz vermiş. İnternetten arattığımda sadece router olarak geçiyor. 35 Mbps'lik paketi var. 7 Mbps alıyor. Acaba modem yerine router bağladıkları için mi?
Dsl bilgilerini atarsan bir şey diyebilirim uzaktan demesi zor ayrıca 35lik paket fiber değil mi ?Ne olabilir?
35 mbps internet ile 7mbps alıyor demedin mi ? Ben mi yanlış okudum.Fibermiş. Ben de yeni yeni öğreniyorum kavramları.
Niçin yazması lazım?
hahaha hayır hayır sorunu söylemesi lazım 35mbpslik internet paketi kullandığını fakat 7mbps aldığınıYok yani firmaya ne demesi lazım? DSL bilgilerini atar mısınız mı demesi lazım.
evetAyrıca ethernet ile speed test yapıyor değil mi ?
Ha kalsın o zaman. Uğraşmaz o. Teşekkürler ilgin için.hahaha hayır hayır sorunu söylemesi lazım 35mbpslik internet paketi kullandığını fakat 7mbps aldığını