Modem yerine router kullanılabilir mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
DSL hattından internet almak için yani bildiğiniz internet bağlatmak için router kullanılabilir mi?
Kullanılırsa nasıl eksileri olur?

DSL hattından internet almak için yani bildiğiniz internet bağlatmak için router kullanılabilir mi?
Kullanılırsa nasıl eksileri olur?
Modem yerine router kullanamazsın ama router modem destekli modemler var.

Modem yerine router kullanamazsın ama router modem destekli modemler var.
Yani benim arkadaşa TT Archer C5V isimli bir cihaz vermiş. İnternetten arattığımda sadece router olarak geçiyor. 35 Mbps'lik paketi var. 7 Mbps alıyor. Acaba modem yerine router bağladıkları için mi?

comnetten evine dsl değilde ethernet kablosu çektireceksen kullanırsın anca hocam :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani benim arkadaşa TT Archer C5V isimli bir cihaz vermiş. İnternetten arattığımda sadece router olarak geçiyor. 35 Mbps'lik paketi var. 7 Mbps alıyor. Acaba modem yerine router bağladıkları için mi?
öyle bi olay vardı routerda kullanılıyor da dsl bağlantı değil sanırım

öyle bi olay vardı routerda kullanılıyor da dsl bağlantı değil sanırım
DSL bağlantı olmasa sorun olur mu? Misal benimkinin 7 alması DSL bağlantı olmamasından dolayı mı?

Dslde yapamazsın fiber router destekli modem o modem
Normal şartlarda dsl modemlerde o öyle değil sadece birini seçebiliyorsun.

7 alma sebebi başka bir şey

Dsl bilgilerini atarsan bir şey diyebilirim uzaktan demesi zor ayrıca 35lik paket fiber değil mi ?

Fiberse dsl bilgiler yoktur yani firmaya yazması lazım

Fibermiş. Ben de yeni yeni öğreniyorum kavramları.

Niçin yazması lazım?
35 mbps internet ile 7mbps alıyor demedin mi ? Ben mi yanlış okudum.
Normal bir durum değil 35mbps ile min alması gereken değer 25mbps

Yok yani firmaya ne demesi lazım? DSL bilgilerini atar mısınız mı demesi lazım.
hahaha hayır hayır sorunu söylemesi lazım 35mbpslik internet paketi kullandığını fakat 7mbps aldığını
Ayrıca ethernet ile speed test yapıyor değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,932
Üyeler
184,358
Son üye
cetman
Geri