Bu Sistem Alınır Mı ?

Hocam sistem dd4 yani ileride parça değişikliği yapabileceksen buna yakın belki daha iyi bir dd5 sistem bulabilirsin gibi geliyor kötüsünü dahi alsan parça eklerken sıkıntı yaşamazsan ama tamamen benim fikrim kötüde olabilir iyide istersen bulursam 40k ya kasa vardı onu atabilirim

Örnek olarak attım 4 5 k ya rahat fena olmayan ekran bulursun 7600 ü tam bilmiyorum fakat 12400f den baya iyi bir işlemci ve sana şöyle söyleyim i5-11400f , 3060 12gb sistem var 4 5 sene oluyor alalı ekran kartım okey ama işlemci artık cortladı gene iyi ama oyunlarda aldığım fps seviyeleri normal seviyeye düştü sadece işlemci değiştirsem gene kullanırım ama sistem dd4 ve hazır paket aldığım için anakartımda kötü kısacası işlemcimi değiştirmek istiyorum fakat anakart + işlemci + ram değişmem gerekiyor dd4 sistem oldugu için

Yukarıda ki linki örnek olarak attım daha uygun fiyata bulabilirsin bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka bir postta görmüştüm buldum bu 40 k mesela 7500f benim en sevdiğim f/p işlemcidir kasayı yenilemek için birkaç şey öğrendim normalde çok bilmediğim için amd işlemcileri tercih etmezdim (9070xt 16 olmadığı sürece ekran kartlarınıda sevemedim) ama bi 7500f birde 7800x3d beni feth etti param yoksa 7500f param varsa 7800x3d alacağım iyi parçalar

Tekrardan söylüyorum ben çok iyi bilmiyorum yeni bilgisayar almayı düşündüğüm için araştırmalarımdan edindiğim bilgileri senle paylaşıyorum sadece ama tek emin oldugum şey dd4 sistem alacağına dd5 kötü sistem alırdım ki bu attığım 7500f li sistemin içini bilmiyorum ama seninkinden gene iyi işlemcisi var
DD4 40 k ya alacağıma ddr5 50 k ya sistem alırım içeride tozlanır daha iyi

Son düzenleme:
Arkadaşlar teşekkür ederim satın almadan önce açmıştım postu şuan satın aldım bakalım umarım beklentilerimi karşılar ki karşılayacağını da düşünüyorum 1080p çözünürlük için. Amacım genelde AAA oyunlar oynamak story odaklı vs.

Hocam öncelikle hayırlı olsun ne çabuk aldın öğlen 4 de yazmışsın :D
Yani ben oyun oynamak iştiyorum çok fazlada oyun bilmem yaşlı adamım bu pc yi alırım kafam estikce oyun indirir oynarım diyorsan fiyatta çok pahalı değil ve iyi bir sistem

Benim sana yazma sebebim biraz bilgisayarlarla uğraşmayı seviyorum 2 3 sene sonra yenilerim yeni parça alırım tarzında düşünüyorsan diyeydi yazdıklarım canını sıkmasın yani zaten bütcede yoksa en iyisini yapmışsın

Arkadaşlar teşekkür ederim satın almadan önce açmıştım postu şuan satın aldım bakalım umarım beklentilerimi karşılar ki karşılayacağını da düşünüyorum 1080p çözünürlük için. Amacım genelde AAA oyunlar oynamak story odaklı vs.
Hocam bütçen çıkıyorsa IMOLA5060'ı al. DDR4 sistem almışsın çok pahalı bir fiyata. Hemde intel. İptal edebiliyorken et bence. IMOLA5060'ı alırsan anakartı b650m-r yap. Güç kaynağını 700w enermax yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,832
Üyeler
194,681
Son üye
KadirK0311
Geri