❌İndirim Bitti! 🔥Zara, Bershka, Pull&Bear, Mango %50 Kış İndirimi Başladı!!

Zara silver gold parfümleri kullanan var mı almayı düşünüyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boyum 168 60 kiloyum montta small mu medium mu alayım?
ikisinide denemiştim ama hatırlamıyorum o.O2
M biraz bol gibiydi S sıkıydı.
montta biraz bol olması daha iyi bence rahat hareket için hem de uzun vadede götürür 171 65 kiloyum M aldım ben

montta biraz bol olması daha iyi bence rahat hareket için hem de uzun vadede götürür 171 65 kiloyum M aldım ben
size nasıl oluyor tam mı biraz bol mu?

almaya değer hiç bir şey yok herhalde markalar uzun süre satılamayan ürünlerinin stoklarını böyle eritiyolar

bende gold silver var iyi güzel kokuyor okula giderken sıkıyorum genelde servisteyken midemi bulandırıyor fazla koklarsam burnum yanıyor sorun bende olabilir sorunu az kullanarak ve olması gerekenden alta sıkarak buldum

hazır sepette bıraktığım ürünleri 20:00 da girip sepete onayla dedim "stok yok" dedi klhjasbdlkjasbd 1 saattir bekliyorum belki düzelir diye tık yok.

Ne eklediniz hocam pek güzel bişey bulamadık biz

YÜKSEK BİLEKLİ STREÇ KUMAŞ SPOR AYAKKABI 45 numara koymuştum şimdi açılmış stoklar ama 45 ve 46 bitmiş, 44 var en büyük imkansız olmaz oda.​

DOKULU T-SHIRT
EKRU - REF. 0526/315 L beden koymuştum onuda şimdi M olarak aldım olmazsa iade ederim herhalde.

hazır sepette bıraktığım ürünleri 20:00 da girip sepete onayla dedim "stok yok" dedi klhjasbdlkjasbd 1 saattir bekliyorum belki düzelir diye tık yok.
şu stok yok yazan ürünler hala gözüküyor dışarda sepete ekleyebiliyosun çok tiltim

YÜKSEK BİLEKLİ STREÇ KUMAŞ SPOR AYAKKABI 45 numara koymuştum şimdi açılmış stoklar ama 45 ve 46 bitmiş, 44 var en büyük imkansız olmaz oda.​

DOKULU T-SHIRT
EKRU - REF. 0526/315 L beden koymuştum onuda şimdi M olarak aldım olmazsa iade ederim herhalde.
Tişört alacaktım oversize bir tane siyah vardı onu beğendim ama fiyatı hala yüksek bir tişörte 259 tl nedir ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri