Erkekte orta boy kaçtır

Düşünmeyi bırak direkt öyle buna bende katılıyorum parka aldım ama dışarı da sırf bu sebepten ötürü giymedim

Ameliyat işini detaylı araştırmışsınız diye düşünüyorum bir sorun yok galiba aklımı çelmedi desem yalan olur şöyle 5-6 cm olsa fena da olmaz yani fiyatlar ve iyileşme durumu ne kadar sürüyor

Üstün körü araştırdım da iyileşme dönemi 6-7 ay yüreyememek zor valla kim uğraşıcak. Fiyatları da pahalıymış zaten o parayı bulsamda değmez benim açımdan neyse

Bu arada ne zaman olmayı düşünüyorsun
Şuan 17 yaşındayım en geç 22 yaşıma kadar bunu hallettireceğim. Bu arada 7 ay yürüyememek diye bir şey yok ameliyat sonrası bir kaç gün içerisinde taburcu olunuyor ve destek ile yürünebiliyor. 3 ayda boyun uzatılıyor sonrasında da kemiğin kaynama süreci var. Öyle inanılmaz sıkıntı bacaksız kalıyorsun gibi bir durum yok 4 5 aydan sonra bence desteksiz yürünür. Yakında bir profesöre görüneceğim bunun ile ilgili bilmediğim bir şey anlatırsa sana da yazarım. Fiyatı da 5-6 cm isteyen biri için 50 ila 70 binden fazla tutmaz gibi. Özgüvenim ve kendime olan sevgim artacaksa 100 de verilir 150 de verilir. Eski ameliyatlarda bacağın dışına kocaman bir cihaz takılıyordu yeni sistemde çiviyi direkt kemiğin içine koyuyorlar bu yüzden süreç çok çok daha rahat geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin boy kaç, 12-13 fazla yani ağrı çekersin en ideali 7-8 cm
1.70

170 den kaç olmayı hedefliyorsunuz hocam 180 mi yapacaksınız direk 10 cm 7-8 cm ile 178 falan olursunuz saç ve ayakkabı ile 185 zorlarsınız herhalde bende 173-174 arasıyım bazen 175 bu deli ediyor beni bende 180 falan olmak istiyorum siz ayakkabı ile 185 olursunuz taban ile fakat benim tek sorunum param yok bide o taburcu işlemi için bekleyemem ve de uyutmaya karşıyım bel altını da uyuşturuyorlarmış ama pek tavsiye edilmiyor

Bacakta iz kalıyor mu
Şuan 17 yaşındayım en geç 22 yaşıma kadar bunu hallettireceğim. Bu arada 7 ay yürüyememek diye bir şey yok ameliyat sonrası bir kaç gün içerisinde taburcu olunuyor ve destek ile yürünebiliyor. 3 ayda boyun uzatılıyor sonrasında da kemiğin kaynama süreci var. Öyle inanılmaz sıkıntı bacaksız kalıyorsun gibi bir durum yok 4 5 aydan sonra bence desteksiz yürünür. Yakında bir profesöre görüneceğim bunun ile ilgili bilmediğim bir şey anlatırsa sana da yazarım. Fiyatı da 5-6 cm isteyen biri için 50 ila 70 binden fazla tutmaz gibi. Özgüvenim ve kendime olan sevgim artacaksa 100 de verilir 150 de verilir. Eski ameliyatlarda bacağın dışına kocaman bir cihaz takılıyordu yeni sistemde çiviyi direkt kemiğin içine koyuyorlar bu yüzden süreç çok çok daha rahat geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.70

175-185 ideal boy

1.80 uzun boy olarak geçer 170-179 arası orta boy olur

Dıştan yapılan yöntemde doğal olarak kalıyor fakat benim de olacağım içten motorlu çivi yerleştirme yöntemi ile çok az bir iz kalıyor. Ameliyatı olan kişi isterse lazer ile sildirebiliyormuş.
Ne zaman olacaksınız?

178 idealdir
170 aşağısı kısadır
187 üstü uzundur

Geri