Eren Kurtuluş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 458
Şuan 17 yaşındayım en geç 22 yaşıma kadar bunu hallettireceğim. Bu arada 7 ay yürüyememek diye bir şey yok ameliyat sonrası bir kaç gün içerisinde taburcu olunuyor ve destek ile yürünebiliyor. 3 ayda boyun uzatılıyor sonrasında da kemiğin kaynama süreci var. Öyle inanılmaz sıkıntı bacaksız kalıyorsun gibi bir durum yok 4 5 aydan sonra bence desteksiz yürünür. Yakında bir profesöre görüneceğim bunun ile ilgili bilmediğim bir şey anlatırsa sana da yazarım. Fiyatı da 5-6 cm isteyen biri için 50 ila 70 binden fazla tutmaz gibi. Özgüvenim ve kendime olan sevgim artacaksa 100 de verilir 150 de verilir. Eski ameliyatlarda bacağın dışına kocaman bir cihaz takılıyordu yeni sistemde çiviyi direkt kemiğin içine koyuyorlar bu yüzden süreç çok çok daha rahat geçiyor.Düşünmeyi bırak direkt öyle buna bende katılıyorum parka aldım ama dışarı da sırf bu sebepten ötürü giymedim
Ameliyat işini detaylı araştırmışsınız diye düşünüyorum bir sorun yok galiba aklımı çelmedi desem yalan olur şöyle 5-6 cm olsa fena da olmaz yani fiyatlar ve iyileşme durumu ne kadar sürüyor
Üstün körü araştırdım da iyileşme dönemi 6-7 ay yüreyememek zor valla kim uğraşıcak. Fiyatları da pahalıymış zaten o parayı bulsamda değmez benim açımdan neyse
Bu arada ne zaman olmayı düşünüyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.70Sizin boy kaç, 12-13 fazla yani ağrı çekersin en ideali 7-8 cm