Hangi İnternet sağlayıcısına geçmeliyim

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Merhabalar evde İnternet yavaş olduğu için yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum şuan Türktelekomun 16 mbps olan İnternetini kullanıyorum. olduğum konumda Türktelekom ve kablonet tek var geçmek istediğim paketler bunlar Türktelekom olan paket 200 mbps ye 10 upload veriyor kablonet olan ise 100 mbps ye 20 upload veriyor sizce hanigisi daha mantıklı Türktelekom da paket değiştirsem ücret vs öder miyim şimdiden teşekkür ederim

Ekler

• Screenshot_20230105-202824_Chrome.jpg
    Screenshot_20230105-202824_Chrome.jpg
    221.9 KB · Hit: 82
  • Screenshot_20230105-202718_Chrome.jpg
    Screenshot_20230105-202718_Chrome.jpg
    233.7 KB · Hit: 85
Turknete geçebilirsin 100 mpbs 170 tl
Oda turktelekomun altyapısını kullanıyor

Binada Boş port olmadığı için öyle gözüküyor hocam
Müşteri hizmetlerini arayıp turktelekomdan türknete geçmek istiyorum diyin yardımcı olurlar
Hocam öyle oluyor mu Türknetin iyi olduğunu duymuştum siz kaç dowloand ve upload alıyorsunuz

Binada Boş port olmadığı için öyle gözüküyor hocam
Müşteri hizmetlerini arayıp turktelekomdan türknete geçmek istiyorum diyin yardımcı olurlar
biz 3-4 sene önce internet alacakken internet direği yok dediler sonra üst kattakiler aldı nasıl oluyor?

Hocam tahminimce Adsl port girişine sahipsiniz. Vdsl bir porta geçiş yapmadığınız sürece Adsl ile hangi internet firmasını kullanırsanız kullanın hızınızda bir artış olmayacaktır.

Merhabalar evde İnternet yavaş olduğu için yeni bir sağlayıcıya geçmek istiyorum şuan Türktelekomun 16 mbps olan İnternetini kullanıyorum. olduğum konumda Türktelekom ve kablonet tek var geçmek istediğim paketler bunlar Türktelekom olan paket 200 mbps ye 10 upload veriyor kablonet olan ise 100 mbps ye 20 upload veriyor sizce hanigisi daha mantıklı Türktelekom da paket değiştirsem ücret vs öder miyim şimdiden teşekkür ederim
Türknet e geçersen 100 e 8 alırsın en fazla. 200mbps vs istiyorsan ya Comnetten alıcaksın ya da Türk Telekom veya kablonetten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca altyapı hızın kaç mbps destekliyor

Hocam öyle oluyor mu Türknetin iyi olduğunu duymuştum siz kaç dowloand ve upload alıyorsunuz
70 download 7 upload alıyorum comnet daha ucuz @Gri Caner hocam kullanıyor

biz 3-4 sene önce internet alacakken internet direği yok dediler sonra üst kattakiler aldı nasıl oluyor?
Belki sonradan yapılmıştır yada size yanlış yönlendirme yapılmıştır

Türknet e geçersen 100 e 8 alırsın en fazla. 200mbps vs istiyorsan ya Comnetten alıcaksın ya da Türk Telekom veya kablonetten
Comnet alt yapısı yok

Ayrıca altyapı hızın kaç mbps destekliyor
Bilmiyorum ki hocam

Kablonet fiyatlarına daha yeni zam yaptı keşke geçen ay kaçırmasaydın.
Not: Modemin yoksa ve kiralamak istersen paketlere her ay ödeyeceğin faturaya 20 TL daha ekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri