Profesyonel Mouse Önerisi

enessamet

80+
Reaksiyon skoru
85
Bütçe
7000
Merhabalar arkadaşlar ben valorant ve cs oyuncusuyum profesyonel arenaya çıkmayı planlıyorum bu iki oyun için bana mouse önerisi yapabilirmisiniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar arkadaşlar ben valorant ve cs oyuncusuyum profesyonel arenaya çıkmayı planlıyorum bu iki oyun için bana mouse önerisi yapabilirmisiniz ?
Birde wireless olması benim için çok önemli bir detay

Birde wireless olması benim için çok önemli bir detay
Bütçeyi bir 0 fazla koymuşsunuz galiba hocam.

sonuna kadar bütçemi kullanmak istiyorum hocam final mouse satan bir yer bulamadığımdan dolayı böyle bir konu açtım

sonuna kadar bütçemi kullanmak istiyorum hocam final mouse satan bir yer bulamadığımdan dolayı böyle bir konu açtım
Sınırlı stokla Starlight Pro - Tenz falan geliyor ama anında tükeniyor geri, attığım mouseler işini fazlasıyla görür. 7K Bütçen var diye bi mouseye 7k harcamak zorunda değilsin. Kötü bir monitöre sahipsen ona yükseltme yapabilirsin, fps oyunları işlemci ağırlıklı olduğundan işlemcine yatırım yapabilirsin vesaire.

Sınırlı stokla Starlight Pro - Tenz falan geliyor ama anında tükeniyor geri, attığım mouseler işini fazlasıyla görür. 7K Bütçen var diye bi mouseye 7k harcamak zorunda değilsin.
Peki o bütçede bana kulaklık ve klavye önerisi yaparmısınız wireless yine

Shape önemli bir mağazada üst düzey kablosuz olanları dene eline uygun olanını al

G Pro X Wireless'ten başka gelmiyor aklıma :D Klavye olarak Huntsman Mini - Epomaker Anne Pro 2 falan olabilir.
kulaklık olarak theta 7.1 düşünüyorum ama nasıldır sence ?

valorant vs cs oynuyuosan zowie nin wirelessını bekle

ve el boyutun nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,800
Üyeler
195,165
Son üye