emirerdal22
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar sınava yaklaşık 5 ay kaldı tyt denemelerinde 25 net yapıyorum temelim yok gibi. 5 ayda günde 4 5 saat verimli çalışarak 60 nete çıkarabilir miyim ?
Sadece tyt çalışacaksan biter.Merhaba arkadaşlar sınava yaklaşık 5 ay kaldı tyt denemelerinde 25 net yapıyorum temelim yok gibi. 5 ayda günde 4 5 saat verimli çalışarak 60 nete çıkarabilir miyim ?
60 net yapabilir miyim peki60 nette bitmiş olmuyor ki kanka
sadece tyt ye giricem eywSadece tyt çalışacaksan biter.
niyetyt hiç bitmez.
Türkçede gelir sana hiç duymadığın bir kelimeyi sorar, kalırsın öyle. Ki tytde 60 net çok kolay. Türkçe çalışsan 1 ay, sosyal çalışsan 1 ay, fen çalışsan 1 ay zaten 60 net olur.60 net yapabilir miyim peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece tyt ye giricem eyw
niye
Net sana kalmış bir şey ama 5 ay sadece ve verimlie bir şekilde tyt çalışırsan güzel sonuçlar alırsın. Önemli olan soru sayısı değil verimdir unutma.60 net yapabilir miyim peki
sadece tyt ye giricem eyw
niye
Hocam tyt fullenmiyor onu söylüyeyim ama 3 ayda bile yeterli bir noktaya gelirsin konuları o kadar ağır değil tytninMerhaba arkadaşlar sınava yaklaşık 5 ay kaldı tyt denemelerinde 25 net yapıyorum temelim yok gibi. 5 ayda günde 4 5 saat verimli çalışarak 60 nete çıkarabilir miyim ?