3070Ti'ı verip 6800XT Almak Mantıklı mı?

Kiritoほ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
441
Dostlar selam geçen günlerde ikinci elden satın almış olduğum 3070Ti Palit Gamerock ekran kartını aldığım yer beni bugün arayıp istersem XFX 6800XT ile kafa kafaya takaslayabileceğimi söyledi sizce bu takasa değer mi

Sistemim:
SuperGD+ 750w
B550 Aorus Elite V2
Ryzen 5 5600
2K 165Hz monitörüm var
SAM'de açabilirim istersem sizce mantıklı mı

Ekran kartı Merc modeliymiş
IMG-20230109-WA0043.jpg

Monitor 2k ise al bence 3080 Tİ'a yakın performans veriyor...

Aldığın yerde bu kadar fazla kart olması pek hayra alamet değil :) Takas konusuna gelecek olursak RX 6800 XT modeli çok daha güçlü, MERC modeli ise Ventus'a göre kat kat daha iyidir. Tercih senin...

Edit: Ventus değil ben farklı konuya gitmişim :D

Son düzenleme:
Aldığın yerde bu kadar fazla kart olması pek hayra alamet değil :) Takas konusuna gelecek olursak RX 6800 XT modeli çok daha güçlü, MERC modeli ise Ventus'a göre kat kat daha iyidir. Tercih senin...
Hocam aldığım yerde bir sürü kart var muhtemelen mining çıkması bir karttır aynı 3070Ti'da olduğu gibi
Sizce alınmalı mı ne diyorsunuz kartta bir sorun olmadığı düşünüldüğü vakit

daha güçlü bir kart ama ben almazdım

Elindeki kart sağlamsa bulaşma bence. 😃

Neden durduk yere arayıp böyle bir şey teklif etmiş aslında bu da önemli.
Hocam ben kartın termal bakımı için götürdüğüm vakit bu kartı gördüm
Fiyatını sordum fakat fiyat farkı vardır dedi istemedim

Bugünde aman aman fiyat farkı yokmuş sen müşterimizsin almak istersen kafa kafaya verebiliriz dedi

Hocam ben kartın termal bakımı için götürdüğüm vakit bu kartı gördüm
Fiyatını sordum fakat fiyat farkı vardır dedi istemedim

Bugünde aman aman fiyat farkı yokmuş sen müşterimizsin almak istersen kafa kafaya verebiliriz dedi
Hiç bilmiyorum hocam umarım doğru kararı verirsiniz fakat anladığım kadarıyla mining serisi var orda hayırlısı olsun

Dostlar selam geçen günlerde ikinci elden satın almış olduğum 3070Ti Palit Gamerock ekran kartını aldığım yer beni bugün arayıp istersem XFX 6800XT ile kafa kafaya takaslayabileceğimi söyledi sizce bu takasa değer mi

Sistemim:
SuperGD+ 750w
B550 Aorus Elite V2
Ryzen 5 5600
2K 165Hz monitörüm var
SAM'de açabilirim istersem sizce mantıklı mı

Ekran kartı Merc modeliymiş
Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle değer

Neden ki hocam sizce her taraftan fikir almak mantıklı olur
Güç olarak evet daha güçlü de elimdeki kart problemsiz ise farklı karta geçmezdim ben. Adamın sana vereceği kartın 1 hafta sonra sıkıntı çıkarmayacağı ne malûm? Belki de sana bu yüzden itelemeye çalışıyor. 😃
Mining yapılmış kart olma ihtimali de var. Eğer kartı aldıktan sonra 1 hafta denemene izin veriyorsa alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceden kabul etmeyip bir anda gel kafa kafaya takas yapalım demesi garibime gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri