Crimizon Red
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Ankara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
Kral develili misinAnkara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
Ordan melikgaziye git ordan develiye minubisler var direk gidersin.Ankara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
develi minibüsleri var seydiburhanettin durağındaAnkara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
develi minibüsleri var seydiburhanettin durağında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tam burdan kalkıyor bünyan yazdığına bakma eski google maps![]()
Bünyan Dolmuş Durağı · Seyitgazi Mahallesi, Seyyid Burhanettin Blv. No:57, 38030 Melikgazi/Kayseri
★★☆☆☆ · Otobüs Durağıgoo.gl
google maps ten bakarsan attığım konuma görürsün böyle minibüsler var tren gar ından meydana yürümeniz lazım amadeveli minibüsleri var seydiburhanettin durağında
tam burdan kalkıyor bünyan yazdığına bakma eski google maps![]()
Bünyan Dolmuş Durağı · Seyitgazi Mahallesi, Seyyid Burhanettin Blv. No:57, 38030 Melikgazi/Kayseri
★★☆☆☆ · Otobüs Durağıgoo.gl
![]()
Develi benim memleketAnkara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
O hemsehrimDeveli benim memleket
Otobüsle gidin bence bende oraları hatırlamıyorum otogardan sonra develiye gitmesi kolay oluyor onu biliyorum
Köylerden ya Yahyalı yoluna doğru Gazi Kasabası diye geçerO hemsehrim
Ben de develindenim siz ne civarlarindasiniz elbiz e yakinmisiniz stada felan
Yahyaliyi biliyorum karakoyluyuz biz hep ordan geceriz arabayla elbiz i ful kirdilar usta 2 salincak vardi.Köylerden ya Yahyalı yoluna doğru Gazi Kasabası diye geçer
Ve Elbize giderdik bayağı![]()
Elbiz de çarpışan araçlar falan vardı Vayy be şimdi hiç biri kalmadı sanırımYahyaliyi biliyorum karakoyluyuz biz hep ordan geceriz arabayla elbiz i ful kirdilar usta 2 salincak vardi.
Yok hocam ful oralari kaldirdilar allahin lutfundan allahin cezasi oldu.Elbiz de çarpışan araçlar falan vardı Vayy be şimdi hiç biri kalmadı sanırım
O değilde Develi nin kızlarından çok yaa sevenim coktu develidede kalmadı heralde artık Çok efendi biri olarak fırıncılar falan taniyodu beni manavlar vs. ama çoğu taşındıYok hocam ful oralari kaldirdilar allahin lutfundan allahin cezasi oldu.
Hocam ben ful kuzenlerle takiliyordum ayiptir soylemesi aneannemgille babaannemgilin evi baya buyuk oldugu icin fazla oradan disari cikmazdik develinin kizlari cok kibirli vallahi sanki adriana lima.O değilde Develi nin kızlarından çok yaa sevenim coktu develidede kalmadı heralde artık Çok efendi biri olarak fırıncılar falan taniyodu beni manavlar vs. ama çoğu taşındı