Kayserili arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Ankara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
Kral develili misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende devililim

Ankara dan Kayseri ye trenle yolculuk etmek istiyorum ancak develiye gitmem gerekiyor yol yordam bilmiyorum nasıl gidileceğini bilen biri yardımcı olabilir mi?
Ordan melikgaziye git ordan develiye minubisler var direk gidersin.

develi minibüsleri var seydiburhanettin durağında

tam burdan kalkıyor bünyan yazdığına bakma eski google maps

hfdghfgdhdf.PNG

hfdghfgdhdf.PNG
google maps ten bakarsan attığım konuma görürsün böyle minibüsler var tren gar ından meydana yürümeniz lazım ama

Develi benim memleket

Otobüsle gidin bence bende oraları hatırlamıyorum otogardan sonra develiye gitmesi kolay oluyor onu biliyorum

Kayseri garın da in. Develiye giden minibüsler çok uzak değil 15-20dk yürüyerek gidebilirsin. Haritalara seyyid burhaneddin yaz onun önünden kalkıyor.

O hemsehrim

Ben de develindenim siz ne civarlarindasiniz elbiz e yakinmisiniz stada felan
Köylerden ya Yahyalı yoluna doğru Gazi Kasabası diye geçer

Ve Elbize giderdik bayağı:D

Yok hocam ful oralari kaldirdilar allahin lutfundan allahin cezasi oldu.
O değilde Develi nin kızlarından çok yaa sevenim coktu develidede kalmadı heralde artık Çok efendi biri olarak fırıncılar falan taniyodu beni manavlar vs. ama çoğu taşındı

O değilde Develi nin kızlarından çok yaa sevenim coktu develidede kalmadı heralde artık Çok efendi biri olarak fırıncılar falan taniyodu beni manavlar vs. ama çoğu taşındı
Hocam ben ful kuzenlerle takiliyordum ayiptir soylemesi aneannemgille babaannemgilin evi baya buyuk oldugu icin fazla oradan disari cikmazdik develinin kizlari cok kibirli vallahi sanki adriana lima.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,436
Üyeler
184,450
Son üye
crazyzm96
Geri