RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,402
tamŞuan Kaspersky indiriyorum tarama yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam taramamı yapayım hızlı taramamı
tamŞuan Kaspersky indiriyorum tarama yapacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam taramamı yapayım hızlı taramamı
İcloud böyle olmaz. Yüzde 99 virüsle alakalıicloud kullandınız mı acaba o gibi geldi
icloud hesabı gibi gözüktüğünden öyle demiştim kullanmadığına göre büyük ihtimal virüs kaynaklıİcloud böyle olmaz. Yüzde 99 virüsle alakalı
İcloud maili @apple ile bitemez. @iCloud ya da protonmail tarzı diğer maillerle biter. @apple diye bir mail uzantısı yok.icloud hesabı gibi gözüktüğünden öyle demiştim kullanmadığına göre büyük ihtimal virüs kaynaklı
Sadece destek ekibinin maili böyle ama onlarda zaten hesabı bilgisayara bağlamaz
Düşündüğüm kadarıyla virüs yemişsiniz virüs sisteme gömülmüş , admin kısmından kontrol edin büyük ihtimalle virüs yemişsiniz normal değil bu.Alıntıyı görüntüle
Bu hesap nedir ben hiç böyle bir hesap kaydetmedim
Eğer virüsse sisteme gömüldüyse taramada çıkmayabilir , pcde bir sorun yoksa uğraşmanıza gerek yok . Eğer Şüpheliyorsanız ve performansta kayıplar yaşıyorsanız temiz format atın.@n7cati
@milenix
@RevenKalr
@M-Q^GÖKTÜRK
Alıntıyı görüntüle
Kaspersky ile tam tarama yaptım bu şekilde tehdit bulmadı
Tamam teşekkürlerEğer virüsse sisteme gömüldüyse taramada çıkmayabilir , pcde bir sorun yoksa uğraşmanıza gerek yok . Eğer Şüpheliyorsanız ve performansta kayıplar yaşıyorsanız temiz format atın.
o zaman büyük ihtimal bir şey yoktur eğer başka şeyler yaşarsanız (performans kaybı gibi) format atabilirsiniz@n7cati
@milenix
@RevenKalr
@M-Q^GÖKTÜRK
Alıntıyı görüntüle
o zaman hocam şimdilik bir sıkıntı yok fakat ileri zamanlarda pcde bir donma kasma yine böyle hesaplar vb. durumlarla karşılaşırsanız format atarsınız@n7cati
@milenix
@RevenKalr
@M-Q^GÖKTÜRK
Alıntıyı görüntüle