İTOPYA İPTAL SÜRECİ

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar da 2 sisteminin rx 5700 xt + power boost 650w kasalı şekilde almıştım fakat herkes psu ya sistemi yakarsın ekran kartında da ısınma sorunu var dedi.

Biraz araştırma yapıp 2 şeyinde doğru olduğunu farkettim hemen siparişi iptal et e tıklayıp iptal sürecini başlattım 500tl 1000 tl olsaydı korkmazdım ama miktar cok fazla
Deneyimi olan birisi varsa iptal sürecinde parayı kaç günde iade ediyorlar yada iade ediyorlarmıdır ?

çarşamba gününe kadar iade olur

Arkadaşlar da 2 sisteminin rx 5700 xt + power boost 650w kasalı şekilde almıştım fakat herkes PSU ya sistemi yakarsın ekran kartında da ısınma sorunu var dedi.

Biraz araştırma yapıp 2 şeyinde doğru olduğunu farkettim hemen siparişi iptal et e tıklayıp iptal sürecini başlattım 500tl 1000 TL olsaydı korkmazdım ama miktar cok fazla
Deneyimi olan birisi varsa iptal sürecinde parayı kaç günde iade ediyorlar yada iade ediyorlarmıdır ?
durum nedir ? bilgi verebilir misin

Arkadaşlar da 2 sisteminin rx 5700 xt + power boost 650w kasalı şekilde almıştım fakat herkes PSU ya sistemi yakarsın ekran kartında da ısınma sorunu var dedi.

Biraz araştırma yapıp 2 şeyinde doğru olduğunu farkettim hemen siparişi iptal et e tıklayıp iptal sürecini başlattım 500tl 1000 TL olsaydı korkmazdım ama miktar cok fazla
Ben Peşpeşe 2 adet toplamda 20 bin TL lik siparişi iptal ettim Bayram sürecinde. Adamlar iptal ediyor ama biraz beklersin başka bişey olmaz... Sadece biraz sabır gerekiyor. Korkulacak bişey yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modeldi? Konu dışı ama yakın zamanda bir tanıdığım da 5700XT alacak meraktan soruyorum.
2070S alın kafanız rahat olsun. NVidianın şanı ve ismi yeter ... :D

Ben Peşpeşe 2 adet toplamda 20 bin TL lik siparişi iptal ettim Bayram sürecinde. Adamlar iptal ediyor ama biraz beklersin başka bişey olmaz... Sadece biraz sabır gerekiyor. Korkulacak bişey yok.

Güzel ama nvidianın şanına bütçe sönük kalıyor

2060 almayı düşünüyorum bütçem ona yetiyor ama nvida dışı bişi alınmaz zaten :d

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri