Desteklemesi gerekiyor model nedirArkadaşlar bende PC olmadığı için iğadıma klavye mouse takıp minceraft pocket edition oynamak istiyorum ama nasıl yaparım
Bluetooth destekli klavye ve mouse olur fakat pocket edition hiç zevk vermiyor ya daArkadaşlar bende PC olmadığı için iğadıma klavye mouse takıp minceraft pocket edition oynamak istiyorum ama nasıl yaparım
İpad 5 . NesilDesteklemesi gerekiyor model nedir
Neden hiç zevk vermiyorBluetooth destekli klavye ve mouse olur fakat pocket edition hiç zevk vermiyor ya da
Logitech in Bluetooth klavyeleri var uyumlu sanırımİpad 5 . Nesil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden hiç zevk vermiyor
I snaa zahmet link atabilirmisinLogitech in Bluetooth klavyeleri var uyumlu sanırım
Senin cihaz ne ve mcpe oynayabiliyomusunEn ucuz bunu buldum ama vatana teknosaya media markta gidip Alman daha iyi olur senin için ben öyle yaptım![]()
Logitech 9.7" 5. ve 6.Nesil iPad Klavyesi (İsviçre,Q -TR Sticker) Fiyatları ve Özellikleri
Logitech 9.7www.googleadservices.com
Daha ucuzu yokmu ve mousede istiyorum reisSenin cihaz ne ve mcpe oynayabiliyomusun
Ben de iPad 6 var mouse yok günlük işlerim için almıştım ama fazla bile geldi daha ucuzu bulunabilir ama araştırmak lazımSenin cihaz ne ve mcpe oynayabiliyomusun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha ucuzu yokmu ve mousede istiyorum reis