Hocam, atamadınız galiba gözükmüyor fotoğraf. Geldi şimdiBuyrun kusura bakmayın dağınık biraz
Buraya aspiratör ışığı falan açınca da yetmiyor hiç ışık gelmiyor o köşeyeDur şimdi aklıma bir anım geldi. Kiralık bir ev tutacaktım mutfağa baktım kapkaranlık Işık yakıp giriliyor bir tane penceresi var, bitişik binanın ara katına açılıyor yarim metre mesafe var kiremitler görünüyor. Ben de burası Çok karanlık ben bu evde oturamam deyince ev sahibi Bana bayağı bir kızmıştı. Nasıl beğenmezsin 25 yıldır bu evde oturuyorum filan diyerekten ben de ne yapayım oturuyorsam ben oturamam demiştim. Şimdi yine bitişik nizam'da oturuyorum aydınlık ama antre ve lavabonun olduğu yer karanlık oraya led değil sadece sensörlü lamba ekledim.
Dezgah siyah o yüzden sanki. Keşke krem rengi olsaydi
Bu saatlerde aydınlık ışık alıyor mutfak ama akşam çile oluyor bir şey kesmekKaranlık buysa bizim mutfak Mordor galibabu
https://ty.gl/qz4wvcf04t bu da güzeldir öneririm.Arkada gayette güzel güneş ışığı vuruyor galiba öyle tahmin ediyorum. Ama üst kısımlara şu ledi tercih edebilirsin.
![]()
ACIKO Çalışma Masası Için 5 Metre Beyaz 3 Çipli Şerit Led Anahtarlı Set - Fiyatı, Yorumları
Çalışma Masası Için 5 Metre Beyaz 3 Çipli Şerit Led Anahtarlı Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Akşamları güzel durur