Mutfağım çok karanlık

B0ateng

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar mutfağım aşırı karanlık hangi ledi almalıyım link atar misin lütfen kullanan arkadaşlar yollasın link

Buyrun kusura bakmayın dağınık biraz

IMG_20230116_173957.jpg

Dur şimdi aklıma bir anım geldi. Kiralık bir ev tutacaktım mutfağa baktım kapkaranlık Işık yakıp giriliyor bir tane penceresi var, bitişik binanın ara katına açılıyor yarim metre mesafe var kiremitler görünüyor. Ben de burası Çok karanlık ben bu evde oturamam deyince ev sahibi Bana bayağı bir kızmıştı. Nasıl beğenmezsin 25 yıldır bu evde oturuyorum filan diyerekten ben de ne yapayım oturuyorsam ben oturamam demiştim. Şimdi yine bitişik nizam'da oturuyorum aydınlık ama antre ve lavabonun olduğu yer karanlık oraya led değil sadece sensörlü lamba ekledim.

Karanlık buysa bizim mutfak Mordor galiba

Dur şimdi aklıma bir anım geldi. Kiralık bir ev tutacaktım mutfağa baktım kapkaranlık Işık yakıp giriliyor bir tane penceresi var, bitişik binanın ara katına açılıyor yarim metre mesafe var kiremitler görünüyor. Ben de burası Çok karanlık ben bu evde oturamam deyince ev sahibi Bana bayağı bir kızmıştı. Nasıl beğenmezsin 25 yıldır bu evde oturuyorum filan diyerekten ben de ne yapayım oturuyorsam ben oturamam demiştim. Şimdi yine bitişik nizam'da oturuyorum aydınlık ama antre ve lavabonun olduğu yer karanlık oraya led değil sadece sensörlü lamba ekledim.
Buraya aspiratör ışığı falan açınca da yetmiyor hiç ışık gelmiyor o köşeye

Arkada gayette güzel güneş ışığı vuruyor galiba öyle tahmin ediyorum. Ama üst kısımlara şu ledi tercih edebilirsin.

Akşamları güzel durur
https://ty.gl/qz4wvcf04t bu da güzeldir öneririm.

Dolabın altına led şerit yapıştırılabilir güzel olur beyaz .

Geri