Bisiklet piyasası şuan nasıl?

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,072
Elimde basit bir bisiklet var özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok bisikletçiye satacağım ama ucuza gitsin istemiyorum. Bir büyük bir de orta boy bir bisiklet kaça gider orta boy biraz hurda diğerine küçük bozukluklar var. 2000 TL'ye akar mı?

Elimde basit bir bisiklet var özellikleri hakkında hiçbir bilgim yok bisikletçiye satacağım ama ucuza gitsin istemiyorum. Bir büyük bir de orta boy bir bisiklet kaça gider orta boy biraz hurda diğerine küçük bozukluklar var. 2000 TL'ye akar mı?
Ne 2 bini yav ustam geçen 26 jant aldım 600 TL'ye tertemiz şekilde. fotoğrafını at bakarız yine

Birisi hurda diğerinde hafif sorunlar var. Bisikletçi 500₺ verirse iyidir.

Ne 2 bini yav ustam geçen 26 jant aldım 600 TL'ye tertemiz şekilde. fotoğrafını at bakarız yine
Her şeyin fiyatı arttı bir bunun mu artmadı? 7 yıl önce 350 tl'ye almıştım nası 600 TL'ye aldın kanks? Fotosunu atamam zaten atsam da bir şey anlaşılmaz oyama marka bir bisiklet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi hurda diğerinde hafif sorunlar var. Bisikletçi 500₺ verirse iyidir.
:'( para lazımdı burs da çıkmadı ben bisikletler pahallanmıştır diye düşünmüştüm 2000 lira akar diye düşünmüştüm tüh

Her şeyin fiyatı arttı bir bunun mu artmadı? 7 yıl önce 350 TL'ye almıştım nası 600 TL'ye aldın kanks? Fotosunu atamam zaten atsam da bir şey anlaşılmaz oyama marka bir bisiklet.

:'( para lazımdı burs da çıkmadı ben bisikletler pahallanmıştır diye düşünmüştüm 2000 lira akar diye düşünmüştüm tüh
Peugeot'un kaliteli dağ bisikletini bile 1000 liraya almıyolar.

Peugeot'un kaliteli dağ bisikletini bile 1000 liraya almıyolar.
Offf üzüldüm sağol teşekkür ederim

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...iklet-vitesi-bozuk-bisiklet-1059113389/detay/ kaç aydır bunu satmaya çalışıyorum kimse almıyor oradan düşün
Durumu bundan daha iyi vitesli frenleri komple çalışıyor tekerleği bir kere bile patlamadı benimkinin ama salcano değil.

2.000TL'ye piyasanın en kötü bisikletlerini alırsın. 4-5k'yı gözden çıkarman lazım düzgün bir alet için.

Offf üzüldüm sağol teşekkür ederim

Durumu bundan daha iyi vitesli frenleri komple çalışıyor tekerleği bir kere bile patlamadı benimkinin ama salcano değil.
Bundan 5 6 yıl önce elektrikli motorlar falan yaygın değilken para ederdi

Bisiklet almayacağım satacağım.
Pardon yanlış anlamışım. Bisikletin modelini söylemeden hiç bir fikirde bulunamam.
Ayrıca bisikletin kaç yıllık olduğu, bir sıkıntısı olup olmadığı, bunlar fiyatta birer etkendir.
Direk iyi kötü bir bisiklet var kaça gider gibi bir soru sormanız saçma olmuş açıkçası.

Pardon yanlış anlamışım. Bisikletin modelini söylemeden hiç bir fikirde bulunamam.
Ayrıca bisikletin kaç yıllık olduğu, bir sıkıntısı olup olmadığı, bunlar fiyatta birer etkendir.
Direk iyi kötü bir bisiklet var kaça gider gibi bir soru sormanız saçma olmuş açıkçası.
Açıkçası tam olarak beklediğim cevap senin cevabın olan en kötü bisikletler 2000 TL'ye satılıyor ifadesiydi ve yardımcı oldu sağol. Buna göre bir fiyat çıkarabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,282
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri