Patriot Viper Steel RGB 8 GB DDR4 3600 MHz CL20 Gaming Ram

QRuder

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,280
diğer markalarda bu fiyata zaten
3 ıq yorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

diğer marka dediğin ne, varmı rgb li güzel bir ram 600 lira altı

CL20 hissetmezsin bile, alınabilir.
16x2 32 gb 3600 mhz Patriot steel ram kullanıcısı olarak patriottan ziyade farklı marka ramlere bakmanı öneririm.
Aynı fiyata corsair yada daha bilindik marka bulabilirsen alabilirsin.

3 ıq yorum

RGBli güzel ram?

Patriotun en kötü serilerinden biri 4400mhz olan4400 mhz'a ayarlanamıyor bile. Sniper serisi ile bu seri kötü

3600 Mhz CL20 ram ayrıca.

500 TL'ye RGBsiz Goodram'in cl18 3600 mhz'i var OC olarak dahi daha iyi bir ram

CL20 hissetmezsin bile, alınabilir.
16x2 32 gb 3600 mhz Patriot steel ram kullanıcısı olarak patriottan ziyade farklı marka ramlere bakmanı öneririm.
Aynı fiyata corsair yada daha bilindik marka bulabilirsen alabilirsin.
corsair vengance değil de rgb pro (bu fiyata zaten bulamazın) ramları olabilir CL20 bence bir fark yaratır eksi anlamda

RGBli güzel ram?

Patriotun en kötü serilerinden biri 4400mhz olan4400 mhz'a ayarlanamıyor bile. Sniper serisi ile bu seri kötü

3600 Mhz CL20 ram ayrıca.

500 TL'ye RGBsiz Goodram'in cl18 3600 mhz'i var OC olarak dahi daha iyi bir ram
neden oc üzerinden bakıyoruz ki ,kaç kişi oc yapıyor RAM lerine :D

corsair vengance değil de rgb pro (bu fiyata zaten bulamazın) ramları olabilir CL20 bence bir fark yaratır eksi anlamda

neden oc üzerinden bakıyoruz ki ,kaç kişi oc yapıyor RAM lerine :D
Ya hocam bu ramin 3600 mhzda çalışacağı bile malum değil. Patriot ram konusunda sorun çıkarabiliyor. 4000mhz stok ramlerini insanlar 4000mhza çekemiyorlar bile daha ne anlatıyorsunuz

Ya hocam bu ramin 3600 mhzda çalışacağı bile malum değil. Patriot ram konusunda sorun çıkarabiliyor. 4000mhz stok ramlerini insanlar 4000mhza çekemiyorlar bile daha ne anlatıyorsunuz
sorun çıkarabilir evet, onu bende biliyorum fakat 600 lira altına rgb li diyorum sadece bu var diyorum . Mesela senin için özellik önemli dış görünüşten ziyade bazıları için özellikle rgb olması gerekiyor mesela, piyasasının altında diye attım zaten öyle

Ram çok güzel vs demedim bir yerde okuduysanız eğer

''CL 20 sorun yaratır mı bilmiyorum fakat ram güzel normal fiyatlarına göre de gerçekten ucuz , satıcı hakkında bilgim yok.''

biraz önce de görünüşten bahsettim ,senin için iç donanımı önemli olsa da bazıları için dışı önemli dedim

ram kaliteli değil zaten ,görünüşü güzel ve kendi piyasasına göre fiyatı iyi, olay bu kadardı sadece :D

3 ıq yorum

Adama 3 iq diyosun noname bir marka ve cl20 icin bu fiyat degermi bilmem ama gerizakli gibi rgb meraklisiysan al

Geri