knkm epey e yaz ürünü orda yazıyor İncehesap eklememiş olabilirgöremiyorum maalesef...
2. eklediğinde var da ilk eklediğinde yok sanırım...
knkm epey e yaz ürünü orda yazıyor İncehesap eklememiş olabilirgöremiyorum maalesef...
2. eklediğinde var da ilk eklediğinde yok sanırım...
epeyde de intel xmp 3.0 yazıyor sadece...knkm epey e yaz ürünü orda yazıyor İncehesap eklememiş olabilir
Dostum fark etmez. Çalışır.epeyde de intel xmp 3.0 yazıyor sadece...
![]()
Patriot Viper Xtreme 5 48 GB 6400 MT
Patriot Viper Xtreme 5 48 GB 6400 MT PVX548G64C32K detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hynix ne oluyor ?ÜFFF yanıyor.... Kesin Hynix.
![]()
Patriot Viper Xtreme5 PVX532G64C32K 32GB(2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 UDIMM Ram(Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
4449 TL 6600 Mhz CL34 ELite modeli.
![]()
Patriot Viper Elite 5 RGB TUF PVER532G66C34KT 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bellek üreticisi. DDR5 te en iyi üretici şuan SK hynix.Hynix ne oluyor ?
bilmediğim için tereddüt ettim. sen çalışır diyorsan sorun yok. mal güzel...Dostum fark etmez. Çalışır.
Hynix bu ramler %100 ve bu ramlerin soğutması çok başarılı. Bende Hynix ram kullanıyorum 6400 CL28Fark etmez o sorun olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hynix belleklerin hepsi 8000 mhz oluyor. Anakartın desteklerse. Desteklemezse 6200 cl28 kullanıyorum ben.
cl düşürüp nasıl mhz artırabiliriz goodram mevcut bende 6000 cl 30 anakart x870 pro
DDR5 Ram overclock diye yaz youtube bir sürü video var. Oraya göre yapabilirsin. Hynix belleklerin çoğu aynı değerleri tutuyor.cl düşürüp nasıl mhz artırabiliriz goodram mevcut bende 6000 cl 30 anakart x870 pro
benim bellekler de sk hynix imişDDR5 Ram overclock diye yaz youtube bir sürü video var. Oraya göre yapabilirsin. Hynix belleklerin çoğu aynı değerleri tutuyor.
Evet. 6000 mhz cl30 ların hepsi hynix.benim bellekler de sk hynix imiş![]()