Patriot Viper DDR5 6400MHz CL32 Ram alınır mı?

Merhaba arkadaşlar sistemimi yükselteceğim indirim denk geldikçe parçaları alıp kenara koymak istiyorum.
Patriot Viper Xtreme5 32GB(2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 sizce bu Ram bu fiyatı hak ediyor mu? İşlemci ve anakart seçiminde neye dikkat etmeliyim.
ram iyi gibi hocam tam bilmiyorum ama herkes forumda 6000 cl30 modelini öneriyor diğer soruya gelecek olursak üst seviye x3d bir işlemci tercih edecekseniz anakartın soğutma blokları olup olmadığına dikkat edilmeli

Hocam amd expo desteği genelde olmuyor Manuel ayarlıyorsun ram frekansını.

Ne kadar sürede alacaksınız parçaları bilmiyorum ama süre eğer uzunsa mesela 3-4-5 ay gibi ise parçayı alıp kenera koymayın gidin altın alın alacağınız zaman bozun parçaları bir seferde toplu alın ram anakart fiyatları düşüyor daha iyi fırsatlar çıkacaktır

Ne kadar sürede alacaksınız parçaları bilmiyorum ama süre eğer uzunsa mesela 3-4-5 ay gibi ise parçayı alıp kenera koymayın gidin altın alın alacağınız zaman bozun parçaları bir seferde toplu alın ram anakart fiyatları düşüyor daha iyi fırsatlar çıkacaktır
Hocam 1-1.5 ay içinde toplarım gibi geliyor. Gelen indirimlere göre alacağım.

expo desteği var kendi 6000 mhz cl30 versiyonunu kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,027
Üyeler
174,290
Son üye
strangerr
Geri