Yeni sistemmi alıyorsunuz?Alıyosanız bütçeniz nedir?İ3 12100f işlemci rtx 3050 ekran kartı 16Gb ram bu ram i 32 ye mı çıkartayım fark ödeyip yoksa kasayı mı değiştireyim soğutması iyi olduğu için Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemin kendi kasası da bu
Alıntıyı görüntüle
kasanın özellillerini bilmiyorum ama 32gb fazlaya kaçar gerek yok
Paylaştığım fotoğraf da ki sistemi alacağım gidip vatanaYeni sistemmi alıyorsunuz?Alıyosanız bütçeniz nedir?
pardon yanlış ifade etmişim kasa derken bildiğimiz bilgisayar kasası soğutma felan
Bu sistem değil mi?Eğer öyle ise işlemciyi i5 12400f yapmak daha mantıklı olucaktır.Alıntıyı görüntüle
Paylaştığım fotoğraf da ki sistemi alacağım gidip vatana
@James Gg daha iyi sistem var mı bu fiyata ? Şu sıralar çok bilmiyorum sistemleri.Alıntıyı görüntüle
Paylaştığım fotoğraf da ki sistemi alacağım gidip vatana
Aynen benim hatam şöyle paylaşayımpardon yanlış ifade etmişim kasa derken bildiğimiz bilgisayar kasası soğutma felan
Bütçemi zorluyor ya yoksa çok haklısınızBu sistem değil mi?Eğer öyle ise işlemciyi i5 12400f yapmak daha mantıklı olucaktır.
INTEL I3 12100F-MSI RTX3050-MSI H610M-G-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F-MSI RTX3050-MSI H610M-G-KIOXIA 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe 2000 yazıyor yukarıda işlemci yükseltme 1400tl.Aynen benim hatam şöyle paylaşayım Alıntıyı görüntüle
Bütçemi zorluyor ya yoksa çok haklısınız
Bence sisteminiz güzel fazladan ssd ekleseniz güzel olabilir 500 gb günümüz şartlarına az kalıyorAynen benim hatam şöyle paylaşayım Alıntıyı görüntüle
Bütçemi zorluyor ya yoksa çok haklısınız
Onu deme sebebim 8 GB den vazgeçip x2 16 yapmam 1200 TL zat n 8gb ücreti o yüzdenBütçe 2000 yazıyor yukarıda işlemci yükseltme 1400tl.
Sistemin stok halinde zaten ram 2x8.Onu deme sebebim 8 GB den vazgeçip x2 16 yapmam 1200 TL zat n 8gb ücreti o yüzden