Fazla ben max.6 saat olabiliyorum ört. 3-4saat16 yaşındayım kendi iş projelerim olduğu için günde sabah 11:00 da kahvaltı akşam 2 3'e kadar kalkmıyorum. Genel olarak 15 16 saat bilgisayar başındayım. Çok mu fazla sizce?
Sizler?
Okul zamanı 5 6 saat ders başındayım şimdi telafisi 15 16 saat başındayımda, Sosyal hayatım zaten yok ders online çalışıyorum para kazanıyorum. Şimdi tatil boyu ders çalışsam Program öğrenemeyeceğim Kendimi geliştiremeyeceğim.16 saat çok hocam ben 11 saat açık kalıyor ama kardeşişm falan geçiyor siz yaşa göre ders çalışmanız lazımken bu kadar şey yapmayın sağlığa zararlı
Grafik tasarımcıyım, projeler yapıyorum tasarılar etrafa sunuyorum müşteri geliyor ve müşteri çekmeye uğraşıyorum oradan para kazanıyorum internet üstünde harcıyorum kendi paramı binance kripto işlerine gireceğim yakında, Elimde parayı yönetip katlamak istiyorum.iş projeleri derken ?
bir site üzerinden mi yoksa yakın çevreden mi benimde meslegim bilgisayar mühendisligi sayılır daha tam iş yapmadıgım için tam kendimi saymıyorum fabrikaya gireyim dedim sabah 6 akşam 8 anam agladı belki bende kendi yolumu bulurumGrafik tasarımcıyım, projeler yapıyorum tasarılar etrafa sunuyorum müşteri geliyor ve müşteri çekmeye uğraşıyorum oradan para kazanıyorum internet üstünde harcıyorum kendi paramı binance kripto işlerine gireceğim yakında, Elimde parayı yönetip katlamak istiyorum.
Fabrika işleri 8 saat diye biliyorum. Yazılım işleri kazandırıyor diye biliyorum O işten ilerlersen yani bağlantı edin insanlarla konuş sanal üstünden. Şehrinde olsun ajanslar vesayre oluyorsa yaz Olmadı bu online olarak home office işleri var kendini tanıt konuş mail at.bir site üzerinden mi yoksa yakın çevreden mi benimde meslegim bilgisayar mühendisligi sayılır daha tam iş yapmadıgım için tam kendimi saymıyorum fabrikaya gireyim dedim sabah 6 akşam 8 anam agladı belki bende kendi yolumu bulurum
07:30-17:30 diye geçiyor 2 saatte zorunlu mesai yaptırıyorlar 1 saate gittin geldin sana 13 14 saat oluyor fabrika bide oturmak diye bir şey yok hiç tavsiye etmem aç sokakta kalmadıkça uzak durun kendi mesleginizi yapınFabrika işleri 8 saat diye biliyorum. Yazılım işleri kazandırıyor diye biliyorum O işten ilerlersen yani bağlantı edin insanlarla konuş sanal üstünden. Şehrinde olsun ajanslar vesayre oluyorsa yaz Olmadı bu online olarak home office işleri var kendini tanıt konuş mail at.
Bizim burda 8 saat çay içme molası vb. oluyor millet rahat gidiyor geliyor, Şehir birde küçük fiyatlar marmaris izmir ankara vb. yerlere göre daha ucuz. millet geçimini az çok sağlayabiliyor.07:30-17:30 diye geçiyor 2 saatte zorunlu mesai yaptırıyorlar 1 saate gittin geldin sana 13 14 saat oluyor fabrika bide oturmak diye bir şey yok hiç tavsiye etmem aç sokakta kalmadıkça uzak durun kendi mesleginizi yapın
bilgisayar mühendisi olup kendinizi geliştirin ve app işine girin APPler bir nevi referansınız oluyor ve sanal olarak çalışın site kurun site satın para kazanın böyle işlerle uğraşmayın bir ikinci el araba pazarlama sitesi kurup aktivasyon için her ay 5000 dolar alan ve bu siteyi 300 firmaya satan kişilerle çalıştım sitenin kurulumu 200k + her ay 5k dolarbir site üzerinden mi yoksa yakın çevreden mi benimde meslegim bilgisayar mühendisligi sayılır daha tam iş yapmadıgım için tam kendimi saymıyorum fabrikaya gireyim dedim sabah 6 akşam 8 anam agladı belki bende kendi yolumu bulurum