M2 ssd mi sata mı ssd mi

Patatesx0

80+
Reaksiyon skoru
182
250 gb ssd almayı düşünüyorum m2 mi sata mi karar veremedim m2 nin hızı satanın 3 katı ama karşılaşmada hızları resmen aynı bu fark nerelerde belli olur yani neyde 3 kat farkını gösterir m2 oyunda vs m2 ile sata hızı aynı bu farkı nerelerde veya ne indirerek ne yaparak gozlemleyebilirim

Şu anda m2 ve sata ssd'lerin fiyatları yakın.Ben olsam m2 alıp keyfime bakardım.

250 gb alacaksan sata al boş yere m2 portunu işgal etme.yarın birgün yüksek kapasiteli m2 alırsan elindekini satmakla vb uğraşmazsın.oyunlarda bir fark yok m2 ile sata arasında

Yer yok diye alıyorsan sata al geç ama hız falan birşeyler yapıcam diyorsan tabikide m2.

250 gb ssd almayı düşünüyorum m2 mi sata mi karar veremedim m2 nin hızı satanın 3 katı ama karşılaşmada hızları resmen aynı bu fark nerelerde belli olur yani neyde 3 kat farkını gösterir m2 oyunda vs m2 ile sata hızı aynı bu farkı nerelerde veya ne indirerek ne yaparak gozlemleyebilirim
Sadece veri depolama için kullanacaksan sata al. Ama eğer windowsu kuracağın bi depolama birimi istiyorsan ssd veya m2 ssd al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,576
Üyeler
187,706
Son üye
sormabanaytr
Geri