🚨Yeni Sistem Geliyor 🚨 Gelişme Var ⚠️

Evet dostlar Modart PC M9 ile geri geliyor bol stoklu olacağını söyledi 200-300 filan değil forumda paylaştı zaten ipucu veriyor orada takıp edebilirsiniz eğer sistem ihtiyacınız varsa bence bekleyin şu anki piyasa şartlarında çok iyi fiyatlı olacağını tahmin ediyorum takip ettiğim kadarıyla ve İNTEL & RTX ile çıkabilir diye düşünüyorum ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KASA RAMPAGE DEĞİL BU ARADA GÖRSEL ATTI 😃
kaça satıyon :D

sıfır 6700xt sistemler 15-16k hocam zaten max çıksa 13k olur. daha altına satsalar 15 stokl filan olur gelen geçen birbirine söver alamadağı için o kadar ölü bi fiyat sıfır için
güç kaynağını kasayı düşük tuttuğunu ve ssd yi 240 -480 arası 500 tl lik bir şey verebileceklerinide düşünürsek o fiyat dahada aşağıya iner ama zaten mal fazlasını stok eritmek için yapıyorlar, hadi tahminim 11k değilde 12-13k arası olsun genede fena fiyat olmaz

güç kaynağını kasayı düşük tuttuğunu ve ssd yi 240 -480 arası 500 TL lik bir şey verebileceklerinide düşünürsek o fiyat dahada aşağıya iner ama zaten mal fazlasını stok eritmek için yapıyorlar, hadi tahminim 11k değilde 12-13k arası olsun genede fena fiyat olmaz
amd kullanmıyorlar genelde zaten
ben hayatta çıkarıcaklarını düşünmüyorum 3060 gelir yüksek ihtimalle
düşük tutsa bile kaliteyi çok stoklu yapacağı için dediğin fiyatlar imkansız hocam çünkü 13k 6700xt için bedava gibi bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sende mi alıp satican kullanican mı
eski sistemini satıp bunu kullanıcak herhalde

amd kullanmıyorlar genelde zaten
ben hayatta çıkarıcaklarını düşünmüyorum 3060 gelir yüksek ihtimalle
düşük tutsa bile kaliteyi çok stoklu yapacağı için dediğin fiyatlar imkansız hocam çünkü 13k 6700xt için bedava gibi bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eski sistemini satıp bunu kullanıcak herhalde
Bakalım forumda paylaşım yapacakmış görselleri ara ara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54