İphone 5s kullanıyodum artık açılmıyo

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
12,396
Telefonu aktif bir şekilde kullanıyodum bi gün itunes güncelleştir felan filan dedi ondan sonra güncelledim apple ekranı doldu ama görüntü gelmedi bi hafta sonra ztn telefon açılmıyodu bnde şuan kullanmıyorum sebebi ne olabiilir sizce

Anakart yanmış olabilir.

diyebileceğim tek şey miyadını doldurmuş o çıkalı 7 yıl falan oldu herhalde demi

Home + Power tuşuna bassana knk

Telefonu aktif bir şekilde kullanıyodum bi gün itunes güncelleştir felan filan dedi ondan sonra güncelledim apple ekranı doldu ama görüntü gelmedi bi hafta sonra ztn telefon açılmıyodu bnde şuan kullanmıyorum sebebi ne olabiilir sizce
Telefonu güncelleme zaten kıt kanaat çalışıyordur güncelleme yaptığın için yanmış olabilir

Planlı eskitme telefon Allahına kavuşmuş çok yük binmiş olmalı.

diyebileceğim tek şey miyadını doldurmuş o çıkalı 7 yıl falan oldu herhalde demi
yok ya 4 yaşında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu güncelleme zaten kıt kanaat çalışıyordur güncelleme yaptığın için yanmış olabilir
yok ztn ios 13 kullanıyodum 2019 da sonra öyle açılmadı acaba batarya bitmiş olabilirmi

Anakart yanmış olabilir.
batarya eski hiç değişmedi batarya bitmiş olabilirmi

yok ya 4 yaşında

yok ztn ios 13 kullanıyodum 2019 da sonra öyle açılmadı acaba batarya bitmiş olabilirmi

batarya eski hiç değişmedi batarya bitmiş olabilirmi
Şarj uyarısı veriyor mu?

telefon açılmıyo
Açmaya çalıştığın da ekran da pil simgesi çıkmıyor ise sorun batarya dan değildir.
Batarya ölse bile o simge çıkıyor diye biliyorum.

Açmaya çalıştığın da ekran da pil simgesi çıkmıyor ise sorun batarya dan değildir.
Batarya ölse bile o simge çıkıyor diye biliyorum.
şarja taskıyorum şarj yok ztn orjınal şarj aletini kullanmıyorum

hardreset at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,508
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri