Traqueer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 287
Ben de kaldım kardeş bendeAbi gerçekten bir sen bir ben kaldım ağlıcam ya bu millet kadir gecesi mi doğuyor
ve evet fiber kutusu tt yi arayıp bağlatabilirsiniz
Ben de kaldım kardeş bendeAbi gerçekten bir sen bir ben kaldım ağlıcam ya bu millet kadir gecesi mi doğuyor
ve evet fiber kutusu tt yi arayıp bağlatabilirsiniz
Bu fiber için zibilyon tane kayıt bıraktım yok gelmedi fiber Twitter'dan vs olabilecek her yerden şikayet ettim cimer btk vs maalesef'ki getirmediler fiberi VDSL kullanıyorum bendeEvet. Normalde daha da fazla ama Türkiye'deki limitler bu şekilde şimdilik.
Ben ADSL kullanıyorum.Bu fiber için zibilyon tane kayıt bıraktım yok gelmedi fiber Twitter'dan vs olabilecek her yerden şikayet ettim cimer btk vs maalesef'ki getirmediler fiberi VDSL kullanıyorum bende
Bende bide şu sekilde bir şey var gece 12'den sonra internet yağ gibi fark edebiliyorum fakat gündüz ve gece 12 olmadan internete sanki bir kısıtlama var sebebi nedir acaba varmı bir fikriniz? Normal speedtestte hep 6-7 Ping var sabit hızım ise 70Ben ADSL kullanıyorum.![]()
mahalleme fiber kablolar döşendi ancak sanırsam sadece vdsl ve port açmak için kullanıyolar fiber vermiyorlarBu fiber için zibilyon tane kayıt bıraktım yok gelmedi fiber Twitter'dan vs olabilecek her yerden şikayet ettim cimer btk vs maalesef'ki getirmediler fiberi VDSL kullanıyorum bende
Fiber kablo ise fiber vermeleri lazım diye biliyorum bakanlığın bununla ilgili haberi vardı internette her mahalleye %90 oranında fiber internet gidecek diyemahalleme fiber kablolar döşendi ancak sanırsam sadece vdsl ve port açmak için kullanıyolar fiber vermiyorlar![]()
2023de tüm türkiyede fiber dendi 2021 de ama max trFiber kablo ise fiber vermeleri lazım diye biliyorum bakanlığın bununla ilgili haberi vardı internette her mahalleye %90 oranında fiber internet gidecek diye
Fiber kutusu 1 gigabite kadar desteklerMerhabalar geçen haftalarda mahalleye alt yapı çalışması yapılmıştı ve kutu konulmuştu bugün de farkettim ki binaya bu kutudan koyulmuş bu ne kutusu fiber kutusu mu ve şuan devam eden 16 mbps internet kullanıyorum fiber geldi ise gidip yükseltebilir miyim
Aynen Max tr maalesef2023de tüm türkiyede fiber dendi 2021 de ama max tr
Hocam sonunda bende fibere kavuştum 2 gün önce aktif edildi, normalde VDSL2 100e 6up kullanıyorum millenicom çok memnunum fakat şimdi altyapı sorgulama yaptığımda bazı sitelerde 100mbps bazı sitelerde 1000mbps fiber gözüküyor ben 1000mbps hızı sadece türk telekomdan mi alabilirim ne yapmam gerekiyor acaba ?Ben ADSL kullanıyorum.![]()
Her firmanın 1 Gbps anlaşması yok. Comnet, Gıbırnet falan var.Hocam sonunda bende fibere kavuştum 2 gün önce aktif edildi, normalde VDSL2 100e 6up kullanıyorum millenicom çok memnunum fakat şimdi altyapı sorgulama yaptığımda bazı sitelerde 100mbps bazı sitelerde 1000mbps fiber gözüküyor ben 1000mbps hızı sadece türk telekomdan mi alabilirim ne yapmam gerekiyor acaba ?
Gibir yerine Comnet öneriliyor siz ne dersiniz ?Her firmanın 1 Gbps anlaşması yok. Comnet, Gıbırnet falan var.
HiçbiriGibir yerine Comnet öneriliyor siz ne dersiniz ?