Ekran kartı harici diğer parçalar 9 tutuyor toplamtek tek topladığımızda ne kadar ediyor ne kadar indirimli bir sistem bu?
Ekran kartı harici diğer parçalar 9 tutuyor toplamtek tek topladığımızda ne kadar ediyor ne kadar indirimli bir sistem bu?
Emsalleri 18 binden başlıyor.Satarı gideri ederi nedir bu sistemin? Bi arkadaşım sistem arıyordu düşünürse ona veririm yoksa satacağım bilgisi olan?
nasıl yani hocam ben sistemi aldım oyun mu vericekler13.12.2022-31.01.2023 Tarihleri arasındaki alımlara Marvel's Midnight Suns Hediye. Faturanızla birlikte [email protected]'a başvurabilirsiniz.
Faturayla 15 gün sonra kod alınabilir. Yani 12 Şubat'ta felan. Kod son kullanma tarihi 8 Şubat diye biliyorum13.12.2022-31.01.2023 Tarihleri arasındaki alımlara Marvel's Midnight Suns Hediye. Faturanızla birlikte [email protected]'a başvurabilirsiniz.
Bir aldım ikiyi zorluyorum mağazadan denicemDA sistem paylaşacam demese 2 tane alcaktım iyi zamanda açıkladı 1 tane de ondan alırız![]()
Elimde th240 sıvı sogutucu var. TT pure 3 adet fan var. Kasanın önü mesh olsaydı var ya tadından yenmezdi gerçekten.kasa mesh olsa sıcaklık değerleri 5-10 derece daha düşük olur sıvı soğutucuya gerek kalmaz. hala önü kapalı sistem çıkarıyorlar![]()
Bekleyemedim gmail üzerinden kart bilgilerini otomatik girmedi elle girdim o yüzden acele ettim onu seçtim aldım ram de rgb seviyorum değer mi yani sistemi al satçı değilim kullanıcam apu sistemi mi satmıştım 3 gün önceNormal alınıyor ben biraz önce aldım
14499Sen kaç para ödedin abi
COD vermiyor he üzdü valla13.12.2022-31.01.2023 Tarihleri arasındaki alımlara Marvel's Midnight Suns Hediye. Faturanızla birlikte [email protected]'a başvurabilirsiniz.
Kargoda var lütfen14499