Fatih Nar
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
kaç tane alcan reis15 e bulmaya çalışıyorum birinden
kaç tane alcan reis15 e bulmaya çalışıyorum birinden
Aynen sen aldın sanırım bu sistemi bana aldığın fiyattan satarsın demi reis ne olacak yaw şunun şurasında dostuzAyn o da muhakkak iyi olur ama ne zaman çıkacak nasıl olacak bakalım
Bundan 1 tane aldım 15 e bulursam onuda almayı düşünüyorum 16 dan satmayı planlıyorum ikisini dekaç tane alcan reis![]()
16 dan veririm ayıpsınAynen sen aldın sanırım bu sistemi bana aldığın fiyattan satarsın demi reis ne olacak yaw şunun şurasında dostuz![]()
Way reis adamsın şaka yaptım yaw reis bu tür bütçeler veremiyorum ben PC'ye maalesef senin gibi malum biliyorsun çalışmıyorum halaBundan 1 tane aldım 15 e bulursam onuda almayı düşünüyorum 16 dan satmayı planlıyorum ikisini de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 dan veririm ayıpsın
Ayn biliyorum bende kendime almıyorum PC valla evde ne masaüstü ne laptop ne tablet hiçbir şey yokWay reis adamsın şaka yaptım yaw reis bu tür bütçeler veremiyorum ben PC'ye maalesef senin gibi malum biliyorsun çalışmıyorum hala
Beyaz sistem planları ne oldu yavAyn biliyorum bende kendime almıyorum PC valla evde ne masaüstü ne laptop ne tablet hiçbir şey yok![]()
Senin gibi olmak isterdim bende ben pc'siz yapamıyorum yaw sıfır PC bile olsa açıp kullanıyorum o şekilde ilana atıyorum artık ne zaman satılırsa nasipAyn biliyorum bende kendime almıyorum PC valla evde ne masaüstü ne laptop ne tablet hiçbir şey yok![]()
Aramıyorum ya PC yi sadece eğitimlerden vs eksik kaldim birazSenin gibi olmak isterdim bende ben pc'siz yapamıyorum yaw sıfır PC bile olsa açıp kullanıyorum o şekilde ilana atıyorum artık ne zaman satılırsa nasip
Burası satış yeri değil kardeşim ya uygun olmaz valla kusura bakmayınHerkes yazıyor ben de yazayım heralde sorun olmuyor.
Zonguldak içi almak isteyen varsa yazsın.
Sattım onu yüzde 90 tamamlayıpBeyaz sistem planları ne oldu yav![]()
Satış yeri değil kral biliyorum da yazanlara da hiç bir tepki gelmiyor ki.Aramıyorum ya PC yi sadece eğitimlerden vs eksik kaldim biraz
Burası satış yeri değil kardeşim ya uygun olmaz valla kusura bakmayın
Sattım onu yüzde 90 tamamlayıp