Unbelievablev2
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Forza Horizon 5 oynuyordum arkada opera gxte 1 tane twitch yayını açıktı sadece. Bir anda restartlandı bilgisayar. Bilgisayar yeni, ilk defa oldu bu olay. Ne yapmalıyım?
Ekran kartınız ne hocamForza Horizon 5 oynuyordum arkada opera gxte 1 tane twitch yayını açıktı sadece. Bir anda restartlandı bilgisayar. Bilgisayar yeni, ilk defa oldu bu olay. Ne yapmalıyım?
muhtemelen amdEkran kartınız ne hocam
3070 + r5 6500xEkran kartınız ne hocam
5600x*3070 + r5 6500x
Hocam sadece fh5 demi oluyor3070 + r5 6500x
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5600x*
ilk onda yaşadım 1 saat falan oldu ama fps droplar başladı şu anda başka oyunlardaHocam sadece fh5 demi oluyor
Hocam çok ısınıyor olabilir sıcaklık değerlerini kontrol edebilirsinizilk onda yaşadım 1 saat falan oldu ama fps droplar başladı şu anda başka oyunlarda
dost sürücüleri güncelle hemen son sürücüde bi hata vardı düzeltildi dün ya da önceki gün3070 + r5 6500x
5600x*
genelde ekran kartı 65 işlemci max 80 oluyorSistem sıcaklık değerlerine bir bakın bazen sistem aşırı ısınınca kendini korumaya alabilir
Tam emin değilim ama işlemci sıcaklığı biraz yüksek gibi geldi banagenelde ekran kartı 65 işlemci max 80 oluyor
stok fandayım, stoklar genelde böyle oluyor diye biliyorum.Tam emin değilim ama işlemci sıcaklığı biraz yüksek gibi geldi bana
her şey güncel şu andadost sürücüleri güncelle hemen son sürücüde bi hata vardı düzeltildi dün ya da önceki gün
Bi işlemciyi ve ekran kartını ayrı ayrı stres testine sokmayı deneyinstok fandayım, stoklar genelde böyle oluyor diye biliyorum.
her şey güncel şu anda
saçma gibi geliyo ama sanırım bunu performansa aldıktan sonra başladı, tam emin değilim.
Alıntıyı görüntüle