Aynı durumu bazen bende yaşıyorum. Oyundan oyuna değişiyor. Bazen kaymak gibi oluyor bazen sanki itekleyerek çalışıyormuş gibi. Ben de psikolojik olduğunu düşünmüştüm ama her oyunda olmadığı için böyle bir şey mümkün değil. Bazen sürücüden, bazen ısınmadan, bazen monitörden, bağlantıdan, oyundan veya bilgisayar bileşenlerinden kaynaklanabilir. Çok belirsiz bir konu. Şu an bende oyundaki grafiklerin
karıncalanmasından müzdarip durumdayım. Ne yaptıysam düzeltemedim. Format attım, bios güncelledim, başka yere kurdum, driverları değiştirdim, OC yaptım, Voltaj düşürdüm, Güç tüketimini artırdım-düşürdüm, Çözünürlük değişikliği yaptım, grafik kalitesinde değişiklik yaptım her türlü yolu denedim ama nafile hiç bir şekilde çözüm olmadı. Bu sorunu yaşayan insanlar var onlara baktım şans eseri çözen var çözemeyen var. Bi de kabloları falan değiştiricem, parça değişimi dışında bu kaldı bir tek. Resmen oyun zevkim bitti.
Sizin durumunuzu da yaşıyordum hatta anlık droplarda oluyordu. Eğer boostu kapattıysanız açın. Ben açtıktan sonra bi düzelme gözlemlemiştim. Bi de bu karıncalanma ve kaplamanın kenarlardaki beyaz çizgilenme içim çözünürlüğü yükseltince azalıyor ama her oyunu 2k veya 4k da oynayamıyorum maalesef. O yüzden işe yaramıyor. Bazı oyunlarda hala yaşıyorum sizin durumdan. Akıcı olması gerekirken değil gibi hissediyorum. Oyunda ms 9-14 arası oluyor genelde ve monitör 165hz. FPS de yüksek.. Yani bu kadar şeye rağmen ben hiç bir şeyi değiştiremedim. Sadece İşlemci Boost olayı bi tık işe yaradı.