rdr 2 en iyi at yerleri ve evcilleştirme

LineX

80+
Reaksiyon skoru
46
rdr 2 de en iyi savaşda cesur hızlı bir at varmı acaba haritada bulabileceğimiz chapter 3 deyim yeni geçtim chapter 3 e bide evcilleştirme zor oluyo bi kere denemiştim arap atında üstünden atmıştı beni başka bi şekilde evcilleştiremiyomuyuz bu atları ?

rdr 2 de en iyi savaşda cesur hızlı bir at varmı acaba haritada bulabileceğimiz chapter 3 deyim yeni geçtim chapter 3 e bide evcilleştirme zor oluyo bi kere denemiştim arap atında üstünden atmıştı beni başka bi şekilde evcilleştiremiyomuyuz bu atları ?
dağ başında bi ova ver gölün yanında orda beyaz arap atı spawn oluyo onu evcilleşitir baya hızlı

at türü olarak bilmiyorumda cesur at savaşırken kaçmasin istiyorsan at ile aranda bağ oluşturma gerek mesela beslemen bakımlarını vs yapman gerek bunları iyi yaparsan isterse ilk atın olsun o savaş esnasında kaçmamaya baslicak öyle kaçmayan direk diye bir ırk at yok

dağ başında bi ova ver gölün yanında orda beyaz arap atı spawn oluyo onu evcilleşitir baya hızlı
ona savaşda çok korkak ve minnacık dedikleri için çok düşünmüyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

at türü olarak bilmiyorumda cesur at savaşırken kaçmasin istiyorsan at ile aranda bağ oluşturma gerek mesela beslemen bakımlarını vs yapman gerek bunları iyi yaparsan isterse ilk atın olsun o savaş esnasında kaçmamaya baslicak öyle kaçmayan direk diye bir ırk at yok
ne kadar sürer bu bağı oluşturmak

ona savaşda çok korkak ve minnacık dedikleri için çok düşünmüyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar sürer bu bağı oluşturmak
ben beyaz arap atını aldım oyun bitene kadar onla oynadım çok iyi at

ben beyaz arap atını aldım oyun bitene kadar onla oynadım çok iyi at
nasıl evcilleştirdin ben herkesin gösterdiği gibi atın üstüne binip zıt yönleri yapmayı 2 kere çalıştım 2 sindede olmadı kaçtı gitti at başka bi şekilde evcilleştiremezmiyim

nasıl evcilleştirdin ben herkesin gösterdiği gibi atın üstüne binip zıt yönleri yapmayı 2 kere çalıştım 2 sindede olmadı kaçtı gitti at başka bi şekilde evcilleştiremezmiyim
ata binince sürekli g ya bastım sakinleşsin diye tek seferde oldu

Bunu al. Büyük ve cesur bir at. Hızı iyi değil ama en fazla cana sahip at. 10 sağlık, 8 dayanıklılık var. Bununla timsahın üstünden zıplayıp geçiyorum ben.

atını besle mesela koştun yani hızlı gittin yoruldu yavaş yürürken felan hep G ile sev felan iyice atını sonuna kadar yorma ve atını yaralamamaya çalış yanlışlıkla fealn vurma yani yada savaşırken dikkat et mesela düşerse atın savaş esnasında kesinlikle diriltici olsun yanında 2 3 tane hemen kaldır uzaklaştır etrafı temizledikten sonra çağır eğerki çok kişi varsa bin ata kaç (yani kısacası yanında her zaman at diriltici ve at besinleri hep olsun besle atını iyi bak işte bildimiz gerçek hayattaki gibi bide kasa şehire geldinmi aşa in attan biraz yürü 10metre kadar sonra bir yere bağla buda at ile bağını güçlendirir zaten sağ tarafta at + işareti çıkıcak)

Geri