Laptopum böyle kaldı ne yapmam gerekiyor?

ARKADAŞLAR SİZE SELAM VEREN HERKESLE CİDDİ DÜŞÜNMEYİN. UCUBE MİSİNİZ?

1675083638332.png

ve zaten karşı cinste 0'mışsın. kendin gibi davran, hayatına devam et

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Bolumumde bir kız var iyi kotu muhabbetimiz var neyse bununla ciddi düşünemeye başladım ama sürekli aklıma.geliyor gözümün önüne geliyor sürekli onunla konuşmak istiyorum bunu engelleyemiyorum böyle gidersem asik olucam bunu daha önce yasadim aşık oldum ve hezimete uğradim 1 senede zor toparladım gene bu şekilde olmak istemiyorum ne yapmam lazım kafa dağıtmak için CS girdim yok aga gitmiyo aklımdan ne yapmam lazım sürekli onu dusnmemek icin
geçmiş olsun çoktan olmuşsum bende aynı durumdayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce hiç böyle bir duygu yaşamadım nasıl acaba :D
yaşama asla uzak dur

Sırf senle konuşuyor diye ask mi oldun kız olmak çok zor konuştuğun kişi sana sulaniyo korkunc bişi. Fazla basit ince kolay elde edilebilir kandirilabilir biri olduğunu farkına var ve noluyo ln falan de kendine gelme ihtimalin var.
sırf öyle olmuyor şimdi uzun uzun yazardımda yorgunum sonra hatırlatırsan yazarım

Bolumumde bir kız var iyi kotu muhabbetimiz var neyse bununla ciddi düşünemeye başladım ama sürekli aklıma.geliyor gözümün önüne geliyor sürekli onunla konuşmak istiyorum bunu engelleyemiyorum böyle gidersem asik olucam bunu daha önce yasadim aşık oldum ve hezimete uğradim 1 senede zor toparladım gene bu şekilde olmak istemiyorum ne yapmam lazım kafa dağıtmak için CS girdim yok aga gitmiyo aklımdan ne yapmam lazım sürekli onu dusnmemek icin
dostum sana cok kötü haberim var

abi herkesle olur kendi sınıf arkadasınla olmaz aman diyim sdınıf arkadasınızla ciddi iliski yasamayın ayrılırsnız hayatınız kayar

Benle konuşuyor diye değil
Sırf senle konuşuyor diye ask mi oldun kız olmak çok zor konuştuğun kişi sana sulaniyo korkunc bişi. Fazla basit ince kolay elde edilebilir kandirilabilir biri olduğunu farkına var ve noluyo ln falan de kendine gelme ihtimalin var.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: cici
31 çek unutursun hormonsal hocam

e olmuşun işte

Geri