geçmiş olsun çoktan olmuşsum bende aynı durumdayımBolumumde bir kız var iyi kotu muhabbetimiz var neyse bununla ciddi düşünemeye başladım ama sürekli aklıma.geliyor gözümün önüne geliyor sürekli onunla konuşmak istiyorum bunu engelleyemiyorum böyle gidersem asik olucam bunu daha önce yasadim aşık oldum ve hezimete uğradim 1 senede zor toparladım gene bu şekilde olmak istemiyorum ne yapmam lazım kafa dağıtmak için CS girdim yok aga gitmiyo aklımdan ne yapmam lazım sürekli onu dusnmemek icin
yaşama asla uzak durDaha önce hiç böyle bir duygu yaşamadım nasıl acaba![]()
sırf öyle olmuyor şimdi uzun uzun yazardımda yorgunum sonra hatırlatırsan yazarımSırf senle konuşuyor diye ask mi oldun kız olmak çok zor konuştuğun kişi sana sulaniyo korkunc bişi. Fazla basit ince kolay elde edilebilir kandirilabilir biri olduğunu farkına var ve noluyo ln falan de kendine gelme ihtimalin var.
dostum sana cok kötü haberim varBolumumde bir kız var iyi kotu muhabbetimiz var neyse bununla ciddi düşünemeye başladım ama sürekli aklıma.geliyor gözümün önüne geliyor sürekli onunla konuşmak istiyorum bunu engelleyemiyorum böyle gidersem asik olucam bunu daha önce yasadim aşık oldum ve hezimete uğradim 1 senede zor toparladım gene bu şekilde olmak istemiyorum ne yapmam lazım kafa dağıtmak için CS girdim yok aga gitmiyo aklımdan ne yapmam lazım sürekli onu dusnmemek icin
Sırf senle konuşuyor diye ask mi oldun kız olmak çok zor konuştuğun kişi sana sulaniyo korkunc bişi. Fazla basit ince kolay elde edilebilir kandirilabilir biri olduğunu farkına var ve noluyo ln falan de kendine gelme ihtimalin var.
31 çek unutursun hormonsal hocamBolumumde bir kız var iyi kotu muhabbetimiz var neyse bununla ciddi düşünemeye başladım ama sürekli aklıma.geliyor gözümün önüne geliyor sürekli onunla konuşmak istiyorum bunu engelleyemiyorum böyle gidersem asik olucam bunu daha önce yasadim aşık oldum ve hezimete uğradim 1 senede zor toparladım gene bu şekilde olmak istemiyorum ne yapmam lazım kafa dağıtmak için CS girdim yok aga gitmiyo aklımdan ne yapmam lazım sürekli onu dusnmemek icin
kişiden kişiye değişebilir de ben birine aşık olduktan sonra cinsellikten uzaklaşıyorum, yani cinsel şeyler aklıma gelince falan hoşuma gitmiyor31 çek unutursun hormonsal hocam
e olmuşun işteBolumumde bir kız var iyi kotu muhabbetimiz var neyse bununla ciddi düşünemeye başladım ama sürekli aklıma.geliyor gözümün önüne geliyor sürekli onunla konuşmak istiyorum bunu engelleyemiyorum böyle gidersem asik olucam bunu daha önce yasadim aşık oldum ve hezimete uğradim 1 senede zor toparladım gene bu şekilde olmak istemiyorum ne yapmam lazım kafa dağıtmak için CS girdim yok aga gitmiyo aklımdan ne yapmam lazım sürekli onu dusnmemek icin