türk telekom modem almak zorunlu mu

djones

80+
Reaksiyon skoru
76
türknet zammından sonra özellikle taahütlü internet arıyorum. şu an uygun olabilir milleni gibiler ama onlara da zam gelicek eninde sonunda. https://bireysel.turktelekom.com.tr...lari/herkes-icin-internet-kampanyasi-100-mbps şunu almayı düşünüyorum ama İndirimli Modem: Kampanya kapsamında, bireysel yeni abonelere satış anında 24 ay taahhüt vermeleri halinde, 840 TL olan fiber gücünde standart modem indirimli olarak 24 ay boyunca aylık 30 TL, 1080 TL olan fiber gücünde Premium modem ise 24 ay boyunca aylık 40 TL üzerinden sunulmaktadır. şöyle bir açıklama var alt tarafta bu kafamı karıştırıyor. zorunlu mu veriyorlar bunu ? kampanya resminde her şey dahil fiyat diyor

FTTH yani daireye kadar fiberse evet zorunlu.

ftth modemi diğer firmalar 10-20 TL ye verirken türktelekom 24 ay söze neden 30 TL den veriyor ki ben ftth modem alsam daha ucuza daha kalitelisini alamam mı ?
Bilmiyorum ne veriyor ne ediyor, gelirse öğreniriz :D

harbi abi gelişme var mı sende bende ayın 14 üne bir altyapı çalışması koymuşlar 6 saat mi ne süren sonrasında 15 inde de bir çalışma var 4 saatte o sürüyor
Onlar alakasız, sahadaki çalışmalar gündüz yapılıyor.

O olabilir. Bahsettiğin sayfa hangisi senin?
çalışmaları gördüğüm bir sayfa yok abi millenicom bana altyapı çalışması olucak bilgine diye 2 mesaj attı da ordan gördüm 1.sini sana da atmıştımz zaten gece olan diğeri öğlen 12 ile 4 arasında

Geri