1650S Düşük fps

DemirkanK

80+
Reaksiyon skoru
8
1 hafta önce kadar 1650 super ekran kartı aldım fakat 100 fps olması gereken yerlerde 60 fps alıyorum vsync kapalı nedenini bilen var mı ? Hatta kasma bile oluyor

İşlemci nedir? Tam sisteminizi atınız.

youtube da testlerde gördüğüm kadarıyla 100 fps 90 fps alıyolar benchmark testinde ama ben 60 63 arası gidip geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps düştüğü için belli oyun içi mekanlarda mı kasma oluyor yoksa drop mu yiyorsun? GTA 5'in ayarlarında yanlış hatırlamıyorsam Grass Quality ayarı var, onu normale düşürür müsün eğer yüksekteyse
drop da yiyorum fps de düşük

youtube da testlerde gördüğüm kadarıyla 100 fps 90 fps alıyolar benchmark testinde ama ben 60 63 arası gidip geliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drop da yiyorum fps de düşük
RAM 8GB diye tahmin ediyorum, drop o yüzdendir. Grass Quality ayarını normal yap eğer değilse çünkü haritanın en solunda sahil yolundan devam eden dağlık bir otoban var, orada o ayar yüzünden fps ciddi düşebiliyor. O ayarla alakalı bir sıkıntıya dair video çekmişlerdi ben de oradan bilgi edinmiştim. Senin testlerden daha düşük fps alma sebebin de büyük bir ihtimalle testteki sistemin işlemci, RAM, ekran kartı üreticisi, kasa içi genel komponent sıcaklığı gibi diğer küçük ama toplayınca fark yaratan şartların seninkinden daha iyi olması diye düşünüyorum. Bugün bir arkadaşımız konusunu paylaşmıştı, oldukça yararlı buldum istersen kontrol edebilirsin. Ha eğer dersen ki hayır tamamen aynı sistem ve şartlarda durum bu, o zaman farklı bir çözüm yoluna gidebiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,727
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri