Vatanda evga gtx 1660super 5090TL

Arkadaşlar vatan bilgisayar mobil uygulamasından ben aldım uygun olduğunu düşünüyorum piyasada şuan 5.500 TL civarında ;
Fazla geldi bana:/

Parayı çöpe atmışsın.

temiz 3 fanlı 3060 ti parasına :)

Arkadaşlar vatan bilgisayar mobil uygulamasından ben aldım uygun olduğunu düşünüyorum piyasada şuan 5.500 TL civarında ;
iade et rx 6600 al.

https://www.teknobiyotik.com/galax-...kran-karti-35nsl8md6yex.html?ref=akakce&v=1.4
pc hocasının videosunda 200 yada 400tl lik indirim kuponu vardu bu ürüne özel iade edip nvidiada buna amd de ise msi rx6600xt 6k indirimli hepsi buradada

O paralara 1660 super alınmaz. Bu kart madenciliğin bitmesi(anlık olarak bitti, gelecek ne gösterir bilinmez) ile tarih oldu artık. Yerine yeni neslin en giriş seviyesi kartını alsan bu kartı döver. Düz performansta dövemezse çalıştırdığı, desteklediği teknolojilerle döver. İkinci el alırım dersen de 5 bin liraya güzel kart bulursun. Sıfır alacaksan 3050 yada rx6600 bakabilirsin.

Bu Paraya Biraz daha zorlasan 2.el 3060ti Alınır kafayı yemişler.

Baya iyi baya baya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fazla geldi bana:/
Gelmesin knk direk fazla değil abartı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu siteden alınmaz
Niye ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,702