Doruk Emekçi
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
İndirim beklerken daha da zamlanma ihtimali var ama. Zaten from software oyunlarına nadiren indirim geliyor. Yaz indirimleri de yaklaşıyor. Çok arada kaldımindirim bekle
Şuradan düşünün bir de. Şu anda 1100 TL'ye 6-7 saatte bitirilebilecek oyunlar var. Ama şu anda sepetimde oyun dünyasına yön veren 3 tane yıllarımı verebileceğim taş gibi oyun var...bu konuda da haklısınız her an zam da gelebilir ama 1k vermek de canımı acıtırdı benim indirimsiz alamama gibi bir huyum var
souls like seviyorsanız monster hunter world önerebilirim iceborne dlcsi ile, 800 saatim var 150-200tlye denk geliyor o da baya zor ve grind oyunu hoşunuza gidebilir parasını çok çok hakediyorŞuradan düşünün bir de. Şu anda 1100 TL'ye 6-7 saatte bitirilebilecek oyunlar var. Ama şu anda sepetimde oyun dünyasına yön veren 3 tane yıllarımı verebileceğim taş gibi oyun var...
Hayatımda hiç bu türde oyun oynamadığım için souls like oyun türüne ilk defa bu oyunlar ile giriş yapıyorum. En zorlarını başarırsam eğer diğerlerine mutlaka bakacağımsouls like seviyorsanız monster hunter world önerebilirim iceborne dlcsi ile, 800 saatim var 150-200tlye denk geliyor o da baya zor ve grind oyunu hoşunuza gidebilir parasını çok çok hakediyor