Laptop önerisi lütfen

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
45000
Merhaba, bilgisayardan çok anlamıyorum, bu yüzden sizden yardım rica ediyorum. Avukatım ve aynı zamanda yüksek lisans öğrencisiyim. Bilgisayarımı sık sık yanımda taşıyorum.

Benim için en önemli şeyler:

• Hafif olması (taşınabilirlik önemli)
  • Uyap ve Ofis uygulamalarını sorunsuz çalıştırması
  • Çok sayıda Word, PDF, Excel dosyası ile çalışabilmek
  • Şarj süresinin uzun olması
  • SSD kapasitesinin yüksek olması (çok fazla belgeyle çalışıyorum)
  • Hızlı olması (açılışlar, program geçişleri vs.)
  • Oyun oynamıyorum, sadece iş ve bazen film/dizi için kullanacağım

Dokunmatik ekran, çok yüksek çözünürlük, ekran kartı gibi şeyler önceliğim değil.

Bütçem maksimum 45.000 TL. Sizce şu anda almak mı mantıklı, yoksa Eylül kampanyalarını mı beklemeliyim?

Not: şu an macbook kullanıyorum ama çok eskidi kasıyor o yüzden windows işletmecili bir bilgisayar istiyorum

Şimdiden çok teşekkür ederim

Cok bilgi sahibi degilim ama su tarz bir sey olsbilir.

Ya da 2. El mac air m3 veya m4 olur.
Merhaba yardımınız için çok teşekkür ederim ama şu an kullandığım bilgisayar MacBook dediğim gibi UYAP uygulamaları çok iyi çalışmıyor ben de çok fazla kastığı için biraz da eski bir bilgisayar olduğu için değiştirmek istiyorum mac işletmecisi istemiyorum ama çok sağ olun bakacağım önerilerinize

64gb ram
2tb m2 ssd var

Size Bi hayli yeter.

Benim tavsiyem böyle bütçeleri oyun oynamayacak bilgisayara harcamamaniz. Bu belirttiğim bilgisayar yerine şuan 25 30a alacağınız bilgisayar ile arasındaki farkı göremezsiniz. 2 pc de oyun oynatmaz ama fiyat farkı çok.

Bütçeniz için en ideal olani:
n11'den Lenovo ThinkPad E16 G2 21MA003MTXZi723 U5-125U 64 GB 2 TB SSD 16" W11P Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Benim önerdiğim

64g Ram 2tb m2 ssd.

Dostum selam. Windows isteme mantığın çok yanlış şuan. Ben iki sistemi de bir arada kullanıyorum. Kardeşim de müfettiş.

Mutlaka ama mutlaka macbook ile devam etmelisin. Windows pc ler şarjı en uzun gideni bile macbook yarı performansı verir.

Apple dolar arttığı gibi zamı yapıştırır. Yeni zamlar yakındır. 256 gb macbook air m4 sana yetmezse 512 olanına bak mutlaka. Gerekirse 2 bin TL ye alırsın ilave küçücük bir external ssd.

Ayrıca dizi film izliyorsun gene mutlaka macbook.

Bunu yaptığın işe göre söylüyorum. Ben mühendisim mecbur windows. Kardeşim müfettiş mutlaka macbook.

Dostum selam. Windows isteme mantığın çok yanlış şuan. Ben iki sistemi de bir arada kullanıyorum. Kardeşim de müfettiş.

Mutlaka ama mutlaka macbook ile devam etmelisin. Windows pc ler şarjı en uzun gideni bile macbook yarı performansı verir.

Apple dolar arttığı gibi zamı yapıştırır. Yeni zamlar yakındır. 256 gb macbook air m4 sana yetmezse 512 olanına bak mutlaka. Gerekirse 2 bin TL ye alırsın ilave küçücük bir external ssd.

Ayrıca dizi film izliyorsun gene mutlaka macbook.

Bunu yaptığın işe göre söylüyorum. Ben mühendisim mecbur windows. Kardeşim müfettiş mutlaka macbook.
Selam önerin için teşekkür ederim fakat benim zaten asıl derdim avukatlık uygulamalarını düzgün bir şekilde açmaması yoksa dediğin şeylerden dolayı ben de MacBook’tan memnunum ama maalesef benim uygulamalarımı iyi açmıyor ve sistem hata veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

64gb ram
2tb m2 ssd var

Size Bi hayli yeter.

Benim tavsiyem böyle bütçeleri oyun oynamayacak bilgisayara harcamamaniz. Bu belirttiğim bilgisayar yerine şuan 25 30a alacağınız bilgisayar ile arasındaki farkı göremezsiniz. 2 pc de oyun oynatmaz ama fiyat farkı çok.

Bütçeniz için en ideal olani:
n11'den Lenovo ThinkPad E16 G2 21MA003MTXZi723 U5-125U 64 GB 2 TB SSD 16" W11P Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Benim önerdiğim

64g Ram 2tb m2 ssd.

Merhaba önerileriniz için teşekkür ederim bütçe konusunda ne belirleyeceğimi açıkçası bilememiştim o yüzden maksimumu yazmak istedim dediğiniz doğru bir attiginiz bilgisayara da bakacağım çok sağ olun

Macbook dostum. Onu tam kullanmasını öğrenmek biraz zaman ister.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri