Bu oyunları şu anda almak mantıklı mı sizce?

Reaksiyon skoru
15
Souls like oyun türüne girmek istiyorum. Dark souls Remastered var bende. Ama bütün from software oyunlarını almak istiyorum. Sizce şu anda almak mantıklı mı yoksa indirim mi beklemeliyim????

Ekler

• Screenshot_2023-02-02-01-09-37-719_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-02-02-01-09-37-719_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    466.3 KB · Hit: 92
indirim bekle

bu konuda da haklısınız her an zam da gelebilir ama 1k vermek de canımı acıtırdı benim indirimsiz alamama gibi bir huyum var

bu konuda da haklısınız her an zam da gelebilir ama 1k vermek de canımı acıtırdı benim indirimsiz alamama gibi bir huyum var
Şuradan düşünün bir de. Şu anda 1100 TL'ye 6-7 saatte bitirilebilecek oyunlar var. Ama şu anda sepetimde oyun dünyasına yön veren 3 tane yıllarımı verebileceğim taş gibi oyun var...

Şuradan düşünün bir de. Şu anda 1100 TL'ye 6-7 saatte bitirilebilecek oyunlar var. Ama şu anda sepetimde oyun dünyasına yön veren 3 tane yıllarımı verebileceğim taş gibi oyun var...
souls like seviyorsanız monster hunter world önerebilirim iceborne dlcsi ile, 800 saatim var 150-200tlye denk geliyor o da baya zor ve grind oyunu hoşunuza gidebilir parasını çok çok hakediyor

Bahar indirimlerini beklemeyi tercih ederim.

souls like seviyorsanız monster hunter world önerebilirim iceborne dlcsi ile, 800 saatim var 150-200tlye denk geliyor o da baya zor ve grind oyunu hoşunuza gidebilir parasını çok çok hakediyor
Hayatımda hiç bu türde oyun oynamadığım için souls like oyun türüne ilk defa bu oyunlar ile giriş yapıyorum. En zorlarını başarırsam eğer diğerlerine mutlaka bakacağım

Oyunlara nasıl bu kadar para veriyorsunuz? Benim içim açırdı .

elden ring almak şuan mantıksız.indirim bekleyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri